Sīpolu zupa
Sīpolu zupa - jautājumi un diskusijas
4 palieli sipoli
3 olas
2/3 Dzintara siera pacinjas
2 liellopu buljona kubiki
nedaudz tomatu pastas vai merces
garshvielas
sipolus apcep ellja katlinja,kura variis zupu.Uzlej udeni(labak verdoshu),un vara,kamer sipoli ir miksti. tad pielej karstu udeni,cik daudz grib,pieliek sieru.
olas sakulj,pielejot nedaudz etiķi,tad atri maisot,lej olas katlinja.pieliek buljona kubiku,ja vajag-vel sali vai piparus.nedaudz pieliek tomatu pastu vai merci.
zaljumi,grauzdinji.
Siipolu garshu just nevar, zupa ir koshi dzeltena, satiiga un nenormali garshiiga. Kaadi veel buljona kubiki?:))pastaav tachu arii lieliski buljona kauli....bet nu katram savs:) Vai Rītiņam ,vai cits guru pavārs TV rādija šamējā zupa top 4-8.stundām un buljons jau iepriekš sagatavots no lielopa,vai cūķa kauliem..katrā ziņā ,ja kāda sieviete to taisa,tad tā ir Dieviete..!)))) garšīgākais paēdiens Francijas Alpos. Tur gan bez Dzintarsiera un olām, bet ar rīvētu sieru un grauzdiņiem. Sātīgi un gardi aukstā sniegotā dienā! Jaunlopa ribiņu buljons ir atslēgas vārds ··· Sīpolu zupa: Franču sīpolu zupa, recepte lasīt visu diskusiju (11 atbildes) »