Vok pannas izvēle
Tuvojoties svaigu zaļumu sezonai, rodas vēlme apgūt jaunās plīts fīčas, respektīvi iemēģināt gatavot vokpannā... Pastaigājot pa veikaliem, liela izpratne neradās - ir lētas skārda pannas, biki dārgākas teflonizētas, bet arī nerada uzticību. Varbūt kāds zinātājs varētu ieteikt, uz ko jāraugās, izvēloties šādu pannu, un kur to labāk meklēt??!!sorrell pannai jābūt melnai, smagai un čuguna, lietoju tādu jau padsmit gadus, savējo gan pirku kaut kur ārzemēs, tirgū, no ķīniešiem:) toreiz maksāja 35 eur!
never_pa gadu lietoju delimano, nepiedeg un patiesi novērtēju. Nevar salīdzināt ar lētiem variantiem, kur jau pē dažām lietošanas reizēm gribas to izmest.
Mavs Centrāltirgū, Baltkrievijas preču veikalā sameklēju īstu čuguna kazanu -zemo versiju. Īsts čuguns, nekāds teflons. Kalpos vēl mazbērniem. Lēts nebija, bet esmu sajūsmā.
AivarsN 1 Īstās Vokpannas ķīnieši no metāla plāksnes ar āmuru vairākās dienās izklapē.Te laikam neko labāku par čugunnieci neatradīsi.Tās teflona un keramiskās ir reklāmas triks,firmas uz to baigi uzvārās,bet cilvēkam kaitīgas veselībai,par ko reklāmas sazvērnieciski klusē.
slaida arī par čugunu balsoju,lēti tas nav
JurisK Pa manam - vokpanna ir dikti specifisks riiks eediena pagatavoshanai, kaa reizee der no paplaana blekja, bez teflona un visa cita modernā. Un nekaadaa gadiijumaa ne no čuguna, čuguna pannai, protams, vajadzētu būt virtuvē dažādiem cepšanas darbiem, bet ne fiksai gatavošanai pa ķīnīzeru modei.
zvirbulis6 Man ir divas vokpannas,dārzeņu gatavošanai nekas nevar būt labāks!
Muukene Vai tad vok panna un kaut kādi pārklājumi vispār iet kopā??!! Vai tas pirktgribētājs vispār ir noskaidrojis- kā gatavo vok pannā?
R0BERTS Ar balto keramiku un biezu dibenu
3teevadeels Paldies, kuri nenoskauda savus viedokļus! Sapratu, ka labi lietojas čuguns un keramika. Pēdējo laikam vieglāk sameklēt..
Lucy es piem nesaprotu ko ar tādu pannu darī,jo dārzeņus ēdam svaigus pārsvarā,a sutināšana-vārīšana man notiek katliņā,kādā čuguna katlā,pannā -pīlē,vai cepeškrāsnī-cepešpannās