Pannas bez teflona un ar to

Uz pannām nu nav rakstīts vai ir teflona pārklājums vai nav... KĀ SAPRAST??? Skaidrs, ja paana lēta, viegla un pilnīgi melns - tas ir TEFLONS! Ko nozīmē, ja panna dārgāka, smagāka un virsma ir pelēka un baltiem punktiņiem (tāda kā akmens)... vai tas arī ir teflons??? Vai nē???

Drole      Aprakstam vareetu atbilst keramikas paarklaajums. Pat leetaa gala padsmit-eiru TEMU pannas kalpo nevainojami un nekas nepiedeg

https://madeincookware.com/blogs/ceramic-cookware-pros-and-cons
17:10

runcitis15      Pēc čugūna pannu viss labākākā.Tik speciāli jāapstrādā.Kā to izdarīt paskaties yotube k;ā to darīt. 18:59

TikaiTu      Piekrītu - čuguna pannas ir vislabākās. Noder vienlīdz labi gan ēdienu gatavošanai,gan pedagoģiskajā darbā attiecībā uz vīrieti- efekts ir tūlītējs. 19:18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010