Pannas bez teflona un ar to
Uz pannām nu nav rakstīts vai ir teflona pārklājums vai nav... KĀ SAPRAST??? Skaidrs, ja paana lēta, viegla un pilnīgi melns - tas ir TEFLONS! Ko nozīmē, ja panna dārgāka, smagāka un virsma ir pelēka un baltiem punktiņiem (tāda kā akmens)... vai tas arī ir teflons??? Vai nē???Jautā HARMONY 2025-07-18 15:53
Drole
Aprakstam vareetu atbilst keramikas paarklaajums. Pat leetaa gala padsmit-eiru TEMU pannas kalpo nevainojami un nekas nepiedeg
https://madeincookware.com/blogs/ceramic-cookware-pros-and-cons
17:10
runcitis15 Pēc čugūna pannu viss labākākā.Tik speciāli jāapstrādā.Kā to izdarīt paskaties yotube k;ā to darīt. 18:59
TikaiTu Piekrītu - čuguna pannas ir vislabākās. Noder vienlīdz labi gan ēdienu gatavošanai,gan pedagoģiskajā darbā attiecībā uz vīrieti- efekts ir tūlītējs. 19:18
Piedalīties
Līdzīgi jautājumi