Vok panna

Vok panna - jautājumi un diskusijas

Vok pannas izvēle (11)
Tuvojoties svaigu zaļumu sezonai, rodas vēlme apgūt jaunās plīts fīčas, respektīvi iemēģināt gatavot vokpannā... Pastaigājot pa veikaliem, liela izpratne neradās - ir lētas skārda pannas, biki dārgākas teflonizētas, bet ...
Īstās Vokpannas ķīnieši no metāla plāksnes ar āmuru vairākās dienās izklapē.Te laikam neko labāku par čugunnieci neatradīsi.Tās teflona un keramiskās ir reklāmas triks,firmas uz to baigi uzvārās,bet cilvēkam kaitīgas veselībai,par ko reklāmas sazvērnieciski klusē. pannai jābūt melnai, smagai un čuguna, lietoju tādu jau padsmit gadus, savējo gan pirku kaut kur ārzemēs, tirgū, no ķīniešiem:) toreiz maksāja 35 eur! gadu lietoju delimano, nepiedeg un patiesi novērtēju. Nevar salīdzināt ar lētiem variantiem, kur jau pē dažām lietošanas reizēm gribas to izmest. Centrāltirgū, Baltkrievijas preču veikalā sameklēju īstu čuguna kazanu -zemo versiju. Īsts čuguns, nekāds teflons. Kalpos vēl mazbērniem. Lēts nebija, bet esmu sajūsmā. arī par čugunu balsoju,lēti tas nav ··· Vok panna: Vok pannas izvēle lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010