Kā pareizi jāvāra lazanjas plāksnes?
Kā pareizi jāvāra lazanjas plāksnes, lai tās nesalīp? Man jau otro reizi, gatavojot lazanju, tās salipa un grūti dabūt vaļā. Paalieties savā kulinārijas prasmē!Zivucis 1 Nolej karsto ūdeni un uzlej uzreiz aukstu, līdzīgi kā dažreiz dara ar makaroniem. Tad arī nesalips.
ednens 1 Plaksnes NEVARA!!!!!!!!
ednens 1 Plaksnes NEVARA!!!!!!!!
kafelate 1 Es nevāru,salieku plāksnes, pildījumu, pagatavoju mērci no piena, olām un sieru, un uzleju virsū:)
Suzana 1 kad vārīju plāksnes, tad ūdenim pielēju klāt eļļu, un nesalipa.
Feks 1 Nu, ko cepaties..! Ja Selnija grib VĀRĪTU lozaņju, tad tādu var dabūt tikai vārot...! ;-))
Raiteens Tātad, cik saprotu, kopsavilkums dļa asobenna tupih :Plāksnes nevāra,max iemērc siltā/verdošā ūdenī un pieliek EĻĻU, lai nesalīp.IBIO...savādāk vairāk par 20 atbildēm uz jautājumu,kuram atbilde jau tika sniegta MOMENTĀ ir čerezčur!!!
maasinja25 1 Raiteen,tad jau san;ak,ka atbildi drīkst sniegt tikai viens cilvēks,maximums,divi!!!Bet ja par tēmu,tad pamatreceptē plāksnes ne vāra,ne apvāra,pat ne mērcē...tāpēc jau lazanjā ir tik daudz mērces,lai viņa gatavojot to uzsūktu un kļūtu mīksta.apvārīt varētu kkādai ātrajai versijai ;)
IKA_10 1 Nesen kopā ar draudzeni gatavojām lazanju - tici man - uz paciņas ir rakstīts vai tā ir jāvāra vai nē - izpēti labāk:))) Patiešām pati pārliecinājos:))) Es nevāru, bet nu tā ir gaumes lieta.....
fernfahrer 1 ir variants, lazanjes plāksnes, uzliek uz mērces pannā vai katlā. Tie, kuri gatavo lasagne, neaizmirstiet mērcei pievienot arī vīnu un pareizās garšvielas. Ar parmezānes sieru vien nebūs pietiekoši, lai būtu labs lasagne alla bolognese :) 2012-07-14
edmunds1969 Autorīt, a kāda problēma - vāri pa vienai plāksnei, tad pavisam noteikti nesalips. Dodu 100% garantiju... 2012-07-15
Lovetta 1 Nevāru nekad, sanāk labi tāpat...skatijos TV kā Sirmais taisa lazanju-jamējs ar nevārija 2015-12-18
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 32 (kopā 32) |