Soļankas recepte

Kā jāvāra soljanka? un kādi produkti tam nepieciešami?

chiganka  1   OK. Vispirms vara buljonu no liellopu gaļas. Kad gaļa mīksta, to izņem, atdzesē un sagriez strēmelītēs. Buljonā vāra strēmelītēs sagriestus kartupeļus. Vēl atsevišķi vāra nieres, un vēl gurķīšus. Nieres sarīvē pēc tam uz rupjās rīves. Strēmelītēs sagrieztusw gurķīšus, nieres, kūpinātu ruleti, desiņas apcep. Sacep sīpolus ar tomātu pastu, visu to pievieno beigās un uzvāra, pievieno piparus, sāli, sinepes.

Pirate      45 min. var uzvaariit!
1.ielej katlaa uudeni,iemet 2 buljona kubicinjus,
2.sagriez siipolus,kjiplokus-apcep un liec katlaa,
3.sagriez zhaaveetu galju,zhaaveetu desu un var arii piem.ciisinjus-visu apcep un arii katlaa iekshaa
4.sariivee marineetus gurkjus-apcep un katlaa
5.tad kartupeljus,oliives,tomaatu meerce,bet noteikti ne kechups- un atkal katlaa.
nu protams garshvielas

citrons + kreejumsjau shkjiivii,peec vajadziibas!

Ja eedienu gatavo ar miilestiibu vienmeer labi sanaak!

Maverick    1 Gan chigankas, gan Pirates versijas ir gana labas, tikai atcerieties, ka īstai soļankai vēl pēc pagatavošanas vēlams dienu nostāvēties - lai "iesūcās", citādi nau tas ... pavisam nopietni :)

Līdzīgi jautājumi
Solankas recepte (6 atbildes)Solankas un borsca receptes (4 atbildes)Par solankas gatavosanu. (13 atbildes)Ka gatavo solanku? (12 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu