maizītes
esmu nolēmusi viesus pacienāt ar maizītēm, taču parastās desmaizītes kaut kā negribas uz galda likt... Vai jums ir kādas citas "receptes" kā feini pasniegt maizītes? :)[never] 1 Ja tas nav tieši šovakar, tad iesaku iepirkt tukšos, sāļos groziņus un piepildīt ar siera, krabju vai sēņu salātiem, vai nu kas ienāk prātā.
jewel 1 nē, nē... šovakar es vairs nevienu necienāšu :D laba doma... siera salātiņi varētu būt vislabākie :)
lucia41 1 ļoti labi un visiem garšo strūdele-lavašā no rīta ietin ko vien gribi un vakarā sagriez šķēlītēs...ja ieliksi siera salātus ar šķiņķi vai garnelēm,varēsi cepeškrāsnī uzsildīt! pavisa kruti!! labu apetīti.:)
jewel 1 1 man vajag ko tādu, kur cepeškrāsns nav nepieciešama, jo tās vienkārši nav... a, to mērci lavašam gatavo tā kā no majonēzes un garšvielām, ja?! :)
Spameris
1
Kiļkas (brētliņas) ar olu uz baltmaizītes rulz ze vold! Vislabāk tās no konserviem, kurām vēl asakas jāvelk ārā, bet der arī "Vīra buča" vai "Sievas buča". :)
Un kā tad ar klasiskajām vērtībām - lašmaizītēm? :)
Hotline_A
1
Redzēju pa TV un bieži esmu izmantojusi: ātri un garšigi!
Sālie krēkeri: apaļie vai četrstūrainie, pasta zivju ikri Mario, avokado un garneles. uzspiež pastu uz krēkera, uzliek gabaliņu avokadu un atsaldētu kreveti>>>Super izskatās un garšo arī labi. uz krēkeriem var likt arī siera salātus un garnēt ar tomātu gabaliņu, arī labi iet pie sirds!!! lai izdodas vakars!
lucia41
1
fui-nevaru ciest taisīt ķilavmaizītes..tas gan pazūd pirmās..
pareizi par mērci...viss Tava fantazija..
jewel
1
nu, lašmaizītes būs, tāpat kā maizītes ar sāļām garnelēm un majonēzes piciņu... gribējās ko no siera vai gaļas gala...
manā gadījumā olmaizītes ar ķilavām neiederēsies - tām vajag spec. fīlingu - graņjonkas un saldos `80 fonā :)
Eivisa9 1 jauki izskatās uz lielajiem čipšiem uzsmērēti siera salātiņi un uzgrieztas rotāšanai mazās, kūpinātās cigārdesiņas, jauki izskatās un labi garšo kā maza uzkoda. Tikai tā smalki jāstrādā.
wonderful_world 1 N-tajos veidos karstmaizītes.
cilveex 1 Ķilavmaizes rullē, vienmēr pietrūkst, taisīt čakars, bet ir to vērc.
damn 1 Baltmaize ar lasi un sīpolu vai ja ir iedvesma tērēties, tad ikru maizes :D
jewel
1
nav cepeškrāsns, tamdēļ karstmaizītes šoreiz neder...
paldies par ieteikumiem... rīt iešu uz tirgu pie tantukiem iepirkt produktus :)
bitite27 1 Pagatavo biezpienu ar sasmalcinātiem ķiplokiem un majonēzi,nedaudz sāli un visu sablenderē !Tad uz maizītes un garšo pat sīkajiem,kas ķiploku citādi neņem mutē.Lauku biezpiens ,protams, ir garšīgāks!
IipashaSieviete
1
Italju stila- pashi lauzh maizi (ciabatu utml.) un merce olivella, parkaisa ar garshvielam...
uz delja saliktas dazhadas siera shkirnes, ko tapat pashi nogriezh pec velmes!
Nu ka redzi- pec vina prasas gan ar`
Tessa
1
kjegjeliiti apcep,noriive ar sali un kjiploku,uzsmere majonezi,virsu uzliec marineta gurkjiisha shkjeliiti.
nelasiiju visu-lavasha iesainjo dajebko un sagriez ka patiik.
zinu un taisu daudz,bet slinkums rakstiit.
Eiropa
1
lavašā iesmērē dzintarsieru un virsū jebko (gaļu vai lasi vai dārzeņus), satin ruleti pārtikas plēvē, patur ledskapī, pirms lietošanas sagriež ripiņās.
sāļie siera groziņi ar siera salātiem pazūd pirmie, ātri un garšīgi.
la_Reina 1 http://www.irlaiks.lv/recipies/sandwiches
edmunds
1
nupat izmeegjinaaju uz panaas oliivellaa ceptus piparus, uz baltmaizes. garshiigi! ja nav iebildumu pret kjiplokiem tad var uzspiest svaigus.
iesaku pameegjinaat arii oliivellaa ceptus kjirbjus ar saali, nemizotus.
giwi njemam kjiegjeli-- sagriezham shkjelees-- sasmereejam riktiigi ar zabaksmeeru.. 10 min gaidam... nokasam smeeru-- baudam maiziites-- gaidam villni
inj vislabaak tikko cepta baltmaize (sagriezta nelielos gabalinjos), bet, ja nav, tad der arii drusku apkaltusi, un apgrauzdeeta uz pannas vai... nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 29) | nākamās >> |
Abolu maizes vai strudeles recepte (7)
Garsigi siera edieni (17)
Ka dabut skabuminu maizitei, cepot saldskabmaizi no kiegelisa? (14)
kadu maiziti edam? (39)