kādu maizīti ēdam?
kādreiz ēdu Hanzas maiznīcas klasisko saldskābmaizi, bet tad ceņņiku pacēla, kaut ko sačakarēja ar recepti arī un vairs nav nedz garšīga nedz laba :( ķelmēnu saldskābmaize šķiet, ka ar bija pirms pāris mēnešiem garšīgāka/labāka? tagad esmu pārgājis uz burkānu maizi, varbūt ir vēl kāda garšīga saldskābā/rupjā maize? lāču īstā rupjmaize ar dikti biezu garozu, uz ko protestē dažs labs mājinieks :DJust_ Es cenšos pirkt tikai Priekules maizes ceptuves maizīti, neliels atbalsts savējiem, tā sacīt. Viņu Druvienas rupjmaize un saldskābmaize joprojām ir ļoti garšīga, bet cenas gan cēlušās.
JurisK Man garsho klasiskaa hanzas rupjmaize.
wednesday
Pārsvarā Pļavas maizi ;)
A tās saldskābās ...pērku tās,kuras parasti pārdodas tādos lielos puskukulīšos..., burkānu arī laba ;)
Elizabete1957 pēdēja laikā mums iegaršojās ( jaunums) Hanzas Kuršu sēklu saldskābā maize, citreiz Pļavas tumšo...
mieru_tikai_mieru 1 Ķelmēmu rupmaize ir visgaršīgākā!
cilveex
Pļavas, vēl kaut kādas.
Pērkot, man patīk eksperimentēt ar visu pārtikas klāstu, ne tikai ar maizi.
kloss Paša ceptu - mazajā , elektriskajā maizes krāsniņā ... un bez konservantiem !! :))
babyjag
es piem vsp loti maz (par maz) edu maizi - ja perku, tad to italju ciabatta - nereali labi ar fetas sieru un tomatiem, vai proschutto un tomatinju.. mm..
aa, vel man garsho vienigi ta plaucetaa rupjmaize un no tas pasas firmas saldskabaa - varu nopirkt tikai pie majam supernetto, citos veikalos nav. vispar maizi es izvelos pec smarzhas - tikai sitas 2 ir tikushas manu favoritu saraksta.
tadas ar semushkam un auzu parslam man organismam sausmigi nepatik.
didi1 saldskābmaizi cepu pati, pavisam vienkārši..rupjmaizi- Lāču.
marekst baltmaizi vispār neēdu, attiecīgi pašceptu rupjmaizi .... neesmu nekur redzējis miltus rupucim un ka kāds mājās ceptu rupuci :D sēkliņmaizes garšo, bet tās der lai panašķētos nevis lai normāli pabrokastotu un kārtīgu speķa šķēli virsū uzliktu :)
Veronika1973 Praktiski maizi nelietoju, bet ja lietoju, tad Rīgas tradiconālo Rudzu maizi.
Lucy
Rupmaize īstā Rankas,roku darbs,padārga gan..baltmaizi nelietoju,ja nu vienīgi graudu,sēklu,kliju maizīti.
Sestdien vīrs atveda lielu kukulīti no Ladgales puuses,neatminos kā to vietu precīzi sauc,arī roku darbs..atrodās Daugavas krastā,rupmaize ekselenta,jūtama lauku garša un cepējs ielicis dvēseli!!
Ronda 1 Liepkalnu "Sevisskjo", paardodas Elvii, iesainjojumaa kaadas 6 ricinjas. Zzaaveetu galjinju virssuu un "kas var buut labaaks par sso". :)
67karamele Esmu pamanījusi, ka veikalā pirktā maize, pastāvot pat krietni ilgu laiku, nesapelē. Agrāk nudien tā nebija: viena nedēļa ledusskapī, un maize sapelējusi....
inkypinky
Liepkalnu ar sēklām.
Agrāk patika Pļavas,bet vairs ne,jo tai ir mistiska vēlme sarauties:D
Regiinaa es nesaprotu kāpēc vispār maize jaēd :D daudz garšīgākas ir kliju sausmaizītes :) un daudz labāka pašsajūta tās ēdot nekā ja ēd maizi.
pirmdieniss Balsoju par Liepkalnu Sievišķo!
dogville Āgenskalna tirgū nopērkama Lestenes rupjmaize,bet Stokmanī pērku tumšo ciabatta.
tiritomba saldskābo neēdu, arī rupjo nē, bet ēdu pašas cepto baltmaizi.
saullla Limbažu Lielezera maiznīcas rupjmaizes labas:)
Vucis Rupjmaizi cep kaimiņš-konditors pēc profesijas. Ir laba. Baltmaizi pērku rimčikā. nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 39) | nākamās >> |