Ko ar rūgšpienu sadarīt un marles problēmas

Ir rūgšpiens - kādi 0,7 litri un potenciāli vēl kāds litrs būs rīt vai parīt ...
Kaut kad padsmit gadus atpaklaļ ir vienreiz biezpiens taisīts, bet tur bija marle vajadzīga un jau pāris gadus atpaklaļ atceros to veltīgi meklēju es kaut kur pārdošanā ! :(
Ko vēl tādu ātri un mazāk laikietilpīgi varētu no tā rūgšpiena sataisīt, ja gluži negribās to strēbt iekšā tīrā veidā ?! :)

cita_bite (2010-08-27 11:31)      gatavo auksto zupu

minnka (2010-08-27 11:34)      var taisīt rūgušpiena mīklu ābolu plātsmaizei

knika (2010-08-27 11:43)      3 glaazes miltu, 2 glaazes rugushpiena, 1 glaaze cukura, tejkarote sodas => miikla plaatsmaizei.
Cukurs+milti+eļļa => būs drupatiņas.
Nu un pa vidu starp drupatiņām un plātsmaizi var likt pēc vēlēšanās - ābolus, banānus, zapti=> ko vien sirde iekārojusi.

kokote (2010-08-27 11:55)    1 marli aptiekā vari nopirks, jo biezpirns no 2l būtu sakarīgākais risinājums(ja tas rūgušpiens no riktīgā piena)...ja man ir puslitrs īstā rūgušpiena - cepu pankūkas

sklave (2010-08-27 12:00)      Ieber ūdenī miežu putraimus,uzvāri,bet nevāri.Tad iecilā rūgušpiena kunkuļu un noliec atdzesēties.Atdzesētam pieliec pirms ēššanas karoti krējuma un sāli ja prasās,un streb iekšā,var piekost sālītu speķi.Labu apetīti!
Vēl var cept pankūkas.

Lucy (2010-08-27 12:04)      Nemaz nevajag marli.
Lej tik iekšā gatavu biezpiena masu duršlāka notecēs sūkalas un būs biezpiens.
Var arī kada planaka dranā notecināt.

selnija_ (2010-08-27 12:16)      Pankūkas!

cilveex (2010-08-27 12:43)      Man domāt, ka labi meklēji to marli un īstajās vietās.
Un kā jau teica - caurdurī vari notecināt un plācmaizi cept.
Tev pavārlietas ir hobijs, vai nav kas pa virtuvi ņemas?

riks (2010-08-27 13:11)      tipa sieru, tak to tāpat kā biezpienu, tikai dagrūž vēl ķimenes un olu! un ilgāk pa karstumu.

cirteejs (2010-08-27 13:43)      Ko ar rūgšpienu sadarīt un marles problēmas foto Gribēju bildē parādīt kas iznāk no rūgušpiena, bet daži skaudīgie izdzēsa!

vnkdieviete (2010-08-27 14:05)      Pievieno ievārijumu un būs jogurts. protams ne jau visam , tik cik gribās...

Zelta_rokas (2010-08-27 17:00)      Mieriigi caur zekubikseem vari nokaast un biezpiens gatavs

Palomino (2010-08-27 20:05)      Marli aptiekā vajadzētu varēt dabūt, tik pasaki, ka Tev nevajag roku pārsiet, tb lai iedod tādu gruntīgāku.:)

Līdzīgi jautājumi
Neredzets ruguspiens (18 atbildes)Ar ko jaukt kirsu likieri? (19 atbildes)Baraviku marinesana (11 atbildes)Ko darit ar tomatu razu? (13 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu