Rūgušpiens
Rūgušpiens - jautājumi un diskusijas
Ko ar rūgšpienu sadarīt un marles problēmas (15)
Ir rūgšpiens - kādi 0,7 litri un potenciāli vēl kāds litrs būs rīt vai parīt ... Kaut kad padsmit gadus atpaklaļ ir vienreiz biezpiens taisīts, bet tur bija marle vajadzīga un jau pāris gadus atpaklaļ atceros to veltīgi ...
Ir rūgšpiens - kādi 0,7 litri un potenciāli vēl kāds litrs būs rīt vai parīt ... Kaut kad padsmit gadus atpaklaļ ir vienreiz biezpiens taisīts, bet tur bija marle vajadzīga un jau pāris gadus atpaklaļ atceros to veltīgi ...
Cukurs+milti+eļļa => būs drupatiņas.
Nu un pa vidu starp drupatiņām un plātsmaizi var likt pēc vēlēšanās - ābolus, banānus, zapti=> ko vien sirde iekārojusi. Ieber ūdenī miežu putraimus,uzvāri,bet nevāri.Tad iecilā rūgušpiena kunkuļu un noliec atdzesēties.Atdzesētam pieliec pirms ēššanas karoti krējuma un sāli ja prasās,un streb iekšā,var piekost sālītu speķi.Labu apetīti!
Vēl var cept pankūkas. ··· Rūgušpiens: Ko ar rūgšpienu sadarīt un ... lasīt visu diskusiju (15 atbildes) »