Rūgušpiens

Rūgušpiens - jautājumi un diskusijas

Ko ar rūgšpienu sadarīt un marles problēmas (15)
Ir rūgšpiens - kādi 0,7 litri un potenciāli vēl kāds litrs būs rīt vai parīt ... Kaut kad padsmit gadus atpaklaļ ir vienreiz biezpiens taisīts, bet tur bija marle vajadzīga un jau pāris gadus atpaklaļ atceros to veltīgi ...
marli aptiekā vari nopirks, jo biezpirns no 2l būtu sakarīgākais risinājums(ja tas rūgušpiens no riktīgā piena)...ja man ir puslitrs īstā rūgušpiena - cepu pankūkas gatavo auksto zupu var taisīt rūgušpiena mīklu ābolu plātsmaizei 3 glaazes miltu, 2 glaazes rugushpiena, 1 glaaze cukura, tejkarote sodas => miikla plaatsmaizei.
Cukurs+milti+eļļa => būs drupatiņas.
Nu un pa vidu starp drupatiņām un plātsmaizi var likt pēc vēlēšanās - ābolus, banānus, zapti=> ko vien sirde iekārojusi.
Ieber ūdenī miežu putraimus,uzvāri,bet nevāri.Tad iecilā rūgušpiena kunkuļu un noliec atdzesēties.Atdzesētam pieliec pirms ēššanas karoti krējuma un sāli ja prasās,un streb iekšā,var piekost sālītu speķi.Labu apetīti!
Vēl var cept pankūkas.
··· Rūgušpiens: Ko ar rūgšpienu sadarīt un ... lasīt visu diskusiju (15 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu