Eļļa cepšanai
Kādu eļļu cepšanai jūs izmantojat un kāpēc tieši šo eļļu?hypnoosse Chinata-Vīnogu kauliņu eļļa.:) 2010-09-06
jewel olīveļļu - pašlaik Speroni Olio extravergine di oliva. Ļoti laba :) 2010-09-06
Jaanis9 Tie, kuri te plātās, ka cepšanai izmanto tikai augstākā labuma olīveļļu, atgādina oficieru krievenes, kuras pēc okupācijas pastaigājās pa Rīgu nakstkreklos, domājot ka tie ir vakarkleitas. 2011-04-15
bitite27 Dārgs PIE MUMS vēl nenozīmē labs! 2011-10-30
Horrors Otrabotku un viss ir ok. 2012-01-16
mauble 90% lietoju tikai un vienīgiolīveļļu,bet iegādājoties to palasietkam tā paredzēta.Cepšanai vai salātiem.10% lietoju eļļu ar sviesta garšu(paredzēta cepšanai). 2012-01-28
neko labpāt uzinātu kāpec tieši eļļu izmantojat? pa manam vairums produktu gatavoti eļļā ir vienkarš sabojāti. [tas protams tikai mans subjetīvais viedoklis] 2012-01-28
labvakar To,kurai pirkšanas brīdī atlaide. 2012-01-28
samariete kokosriekstu eļļa ir laba 2012-04-12
Deisa Es arī nopērku ar atlaidēm. Vienīgi saulespuķu nepērku, bērnības trauma, kad viss ēdiens ar to piegaršu. Semuškas tāpat klidzinu iekšā. :D 2012-07-13
Spicis Visgruntīgāka ir palmu eļļa, bet visgarākā rinda ir pēc peļu eļļas, kad durvis atver. 2012-07-13
card_reader parasti pussintetisko 10W40, bet kad lieli svetki un daudz kas jashmore, tad sintetisko 0W40, ta ilgak iet... :D 2012-11-22
komjauniets Visu laiku maldīgi uzskatīju, ka eļļas cepšanai ir visveselīgākās, bet noskatoties vienu diatologu un biologu raidījumu izrādās, ka nevis augu, bet dzīvnieku izcelsmes taukus organisms pārstrādājās organismā, tas ir tauki vai sviests, bet augu eļļas uzkrājās, turklāt tur jebkurā gadījumā ir ražošanas procesā kaut kas ne visai labs organismam pievienots. Tā kā ne viss ir labs, ko mums padod citiem par labu esam. :) 2012-12-18
Sweet_Lady Iesaku maziem, augošiem bērniem gatavojot ēst, gan nelietot olīveļļu, kavē augšanas hormonus. Bet savādāk viņa noteikti ir labāka par augu eļļu, vai palmu eļļu. Arī taukiem nav ne vainas. 2013-02-28
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 34 (kopā 34) |