Kā var vafeles iegūt mazāk kraukšķīgas?

Manas vafeles sanāk dikti kraukšķīgas, kā iekožās, tā sadrūp puse un drupačas pa gaisu. Kā var vafeles iegūt mazāk kraukšķīgas? Kas ir jāpieliek, lai tās būtu mīkstākas?

ednens      miltus. 2010-05-18

kaut_kur      Vācijā vafelēm pievieno cepamo pulveri........nav tik trauslas. 2010-07-22

SolvitaU      Jāliek ir mazāk olas nekā receptē paredzēts,ja vajag 6 liec 4 uz porciju un ar pienu un sviestu 2010-12-05

elmurcis      Vairāk cuker (manas pieejas mīnuss - pārāk saldas priekš citiem) un kārtīgās lauku olas (tikko no vistas :D sēžu ar groziņu un gaidu, kad dēs - joks.. ).. parasti sanāca tādas samērā mīkstas (bet ar kraukšķīgākām malām). Eh, vecie labie laiki.. 16 olas, pusotra glāze miltu, vismaz pusglāze cukera, kādi 200 grami margarīna, čut čut piena un tad var tvaikoties uz pāris stundām.. un pie reizes cepot pieēsties :D 2012-07-12

Līdzīgi jautājumi
Vafelu recepte (5 atbildes)Vafelu panna (15 atbildes)Nu kadi vel ir "knifini", lai gurki burka butu kraukskigi??? (21 atbildes)Zalie tomati marineti (4 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu