Kā var vafeles iegūt mazāk kraukšķīgas?
Manas vafeles sanāk dikti kraukšķīgas, kā iekožās, tā sadrūp puse un drupačas pa gaisu. Kā var vafeles iegūt mazāk kraukšķīgas? Kas ir jāpieliek, lai tās būtu mīkstākas?kaut_kur Vācijā vafelēm pievieno cepamo pulveri........nav tik trauslas. 2010-07-22
SolvitaU Jāliek ir mazāk olas nekā receptē paredzēts,ja vajag 6 liec 4 uz porciju un ar pienu un sviestu 2010-12-05
elmurcis Vairāk cuker (manas pieejas mīnuss - pārāk saldas priekš citiem) un kārtīgās lauku olas (tikko no vistas :D sēžu ar groziņu un gaidu, kad dēs - joks.. ).. parasti sanāca tādas samērā mīkstas (bet ar kraukšķīgākām malām). Eh, vecie labie laiki.. 16 olas, pusotra glāze miltu, vismaz pusglāze cukera, kādi 200 grami margarīna, čut čut piena un tad var tvaikoties uz pāris stundām.. un pie reizes cepot pieēsties :D 2012-07-12
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 24 (kopā 24) |
Vafelu recepte (5)
Vafelu panna (15)
Nu kadi vel ir "knifini", lai gurki burka butu kraukskigi??? (21)