Kārtojumi no dārzeņiem, gaļas un rīsiem
Vai esat mēģinājuši taisīt kārtojumu no dārzeņiem, gaļas un rīsiem un pēc tam cepuši cepškrāsnī?RiebigaisVecis (2009-01-20 15:26) ja taa nopietni, labaak taisiit galju atseviskji.
es_sieviete (2009-01-20 15:27) RV: kāds pamatojums Tavam ieteikumam?
Yosemite (2009-01-20 15:32) man gan liekas, ka rīsus iepriekš vajadzētu biki apvārīt un tad kautkur kārtot vai ievietot :)
es_sieviete (2009-01-20 15:37) Yosemite: par to arī ir manas šaubas, vai sausiem rīsiem pietiks kopējā mitruma , lai tie iztvaicētos mīksti.
p_p (2009-01-20 16:22) esmu gatavojusi kārtojumu ar kartupeļiem, i tad tos liku pusvārītus => rīsi varētu arī neitvaicēties....
joudasis (2009-01-20 21:16) Esmu taisījis tādu morci,rīsi izsutinās un uzbriest pa pirmo!
[never] (2009-01-20 21:19) nav labaak vokpannaa to visu sauteet nevis cepeshkraasnii? Man vismaz taa shkjiet.
maruse (2009-01-20 23:59)
šis izklausās pēc plova- 1 gaļa, 1 sīpoli, 1 burkāni, 1 rīsi.
eļļu(0,250 )čuguna katlāsakarsē, liek gaļu cepina lidz sāk brūninaties, tad liek sīpolus, pacep, tad burkānus, tad visu nogludina un pārliek ar siltā ūdenī izmērcētiem rīsiem(stundu)pārlej ar rīsu tilpuma ūdeni, liek virsū vāku un cepeškrāsnī un mazu(150)siltumu 1,5 stundas, izņēm, samaisa- burvīgs plovs
Papele (2009-01-21 14:09) Zepter katlā pa pirmo. Viss sulīgs un mīksts.
Spicis (2009-01-21 19:07) Apskati risoto receptes un rokā būs!
haritis (2009-01-21 19:13) pirms sīpoliem burkānus
cirteejs (2009-01-21 19:47) Maruse- plovam rīsus nevajag mērcēt, ūdeni vajag pārliet divpirkstu platumā, kad nāk gatavs, tad ar koka karoti, izurbina caurumus...
IngaGuna (2012-03-15 23:08) arī iesaku risoto un gaļu sagatavot atseviški. Ja gribi tomēr rīsus ar gaļu, tad pagatavo plovu.