Jērs

jērs foto attēls

Jērs - jautājumi un diskusijas

Jēra ciskas gatavošana (9)
Kā pagatavot jēra cisku? Uzdāvināja man uz Jāņiem, nezinu ko iesākt?
Savāri garšvielas ar ķiplokiem,tikai bez etiķa.Sašpricē,nostādini 1 stundu,cep cepeškrāsnī 2 stundas,tas ir vis.Uz nākošo aiz pateicības uzaicināsi;00 http://receptes.lv/receptes/pildita-jera-ciska-alu-1/
Turpat ir vēl.
šāsļiku uztaisi,vai arīdzen iemarinē ar ar gašvielām un cepeškrāsnī,vēl labāk veselu uz ugunkura:) Nav negaršīga:) Ja cep cepeti, tad vajag iespeķot, lai nebūtu tik sausa [tas daudziem nepatīk]. iespeķot cepeti--nozīmē iedurstīt ķiplokus vai citas garšvielas ··· Jērs: Jēra ciskas gatavošana lasīt visu diskusiju (9 atbildes) –»
Jēra šašlika receptes (9)
Iesakiet kādu recepti jēra šašlika pagatavošanai.
Jēra šašliku gatavot man mācīja armēņu draugi...gardāku šašliku par to nav nācies baudīt!! viņu zelta likums ir nežēlot zaļumus - samarinēta gaļa ir burtiski zaļumiem pārkrauta.. Viņu īpašais garšaugs ir kindza (koriandra lapas), var izmantot arī baziliku.. Sāls, pipari, sīpoli un olīveļļa.. Un marinēt vismaz 6-8 stundas. marinaadi vajag:)sarkanviinu,siipolinjus,tome etu meerci:)chilli piparinjus,eljlju,saali,melnos piparus:)un vismaz 24h notureet marinaadee:) Vajag tikai labi daudz galjas, siipolus un daudz tomaatus. Un viss. pie monnaleasa teiktā vēl gribu piebilst ka der arī hmeli suneli(garšviela tāda) un protams nekāda etiķa!!!! Baziliku gan vēlams zaļu un labi daudz ..... sāls viet`aes gan pielieku vegetu:)) Gabalos sadalīta gaļa ar zaļumiem( mēs vēl apslacītu ar citrona solu) un pāris stundu vēsā vietā, cept uz oglēm. Noskatīts un nogaršots Armēnijā ··· Jērs: Jēra šašlika receptes lasīt visu diskusiju (9 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu