Tomātu zupas recepte

Vai kāds var pateikt kādas tomātu zupas recepti?

saaber (2003-11-09 21:12)      Kataloniešu tomātu maize ar ceptiem sarkaniem pipariem,
kazas sieru un piparmētrām (2 porcijas)

Sagatavošana 10 min., cepšana 10 min.

Šo kataloniešu tomātu maizi esmu pārvērtis par vieglām rudens pusdienām vai vakariņām, ko var baudīt kopā ar glāzi atdzesēta baltvīna.

# Ciabata maize vai 4 šķēles San Francisko skābmaize
# 4 tomāti
# 2 daiva ķiploks
# 3 ēk laba olīveļļa
# Jūras sāls un svaigi malts melnais pipars
# 150 gr cepta, mizota saldais sarkanais pipars
# 200 gr kazas siers
# Bunte svaiga piparmētra

Pagatavošana

Ja izmanto čabatas maizi, sadala to gareniski un sagriež uz pusēm, lai sanāktu četri gabali. Viegli grilē no abām pusēm. Sagriež tomātus uz pusēm un nomizo ķiplokus. Viegli ierīvē apcepto maizīti ar ķiploku, bet stipri ierīvē ar tomātu, maigi to spiežot, līdz kamēr tev rokās palikusi tikai miziņa. Iemērc olīveļļā un apkaisa ar sāli. Tai virsū izkārto ‘pimiento’ gabaliņus, tad kazas sieru, uzkaisa piparus un sagrieztas piparmētru lapiņas. Pasniedz tūlīt.

Rebuce (2003-12-07 11:58)      Miiljaa meitene!-luuk Tev tomaatu zupa!
Uz pannas apcep 3 kjiploku daivinjas,sasmalcinaatas.Pievieno noblanseetu un sagrieztu tomaatu-videeji lielu,tad kad apcepies pielej svaigu saldo kreejumu un pavaara 2min.,pievieno piparus,biki saaliiti un feini.Pie ssis zupas lieliski der klaat apgrauzdeeta baltmaize ar kauseetu brii sieru.Labu apettiti.Ja veelies zupu mazliet savaadaakaa garssaa baudiit,tad pievieno baziliku!

simba21 (2005-12-08 00:19)      vajadziigi:tom.savaa sulaa,seleerij kaati,siipoli,baziliks,salds kreejums,ella,saals,pipari.seleerij kaatus un siipolus sagriezh un apcep ellaa,pielej nedaudz uudeni un vaara piev tom savaa sulaa veelaak pielej saldo kreej.pieliek garsvielas un baziliku.peec tam to visu sablenderee kaartiigi. zupu eed ar sk kreejumu:)

Spicis (2005-12-21 13:10)      Saliec no sastāvdaļām: konservēti tomāti savā sulā nomizoti, cepti sīpoli, vārīti rīsi, unversāla garšviela, skābs krējums. Sadabū šito kopā karstā veidā, pievieno skābo krējumu un sagrieztus zaļumus nedaudz. Vari pievienot sēnes vai papriku termiski apstrādātu, sākumu gatavot no izvārīta sablendēta dārzeņu maisījuma(saldēti ir dažādi),...utt. DArbojies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu