Pildīts lavašs

Vai varat atrakstīt kā pilda lavashu, ko tur var likt?

Hadeel (2006-03-23 15:54)      Man garsho lavashss ar miiksto kazas sieru un dilliiteem. Ja gribas sadu, tad var medu. Bet vispaar tas ir parasta maize un liek to pashu, ko uz cita veida maizes.

Labaak par veikala lavashu garsho maajaas gatavots. :)

riks (2006-03-23 15:56)      Armeenju nacinaalaas zaaliites var ljoti labi.

dzeg_ (2006-03-23 15:58)      visādu veidu salātus, gardāk ar laša, siera un krabju salātiem!

Var visādas gaļas arī likt, bet tas ir jātaisa oderīte, lai nav tik sauss... var dārzeņus, bet tas ir vairāk tā...gaumes lieta...man ar vārītiem dārzeņiem negaršo...labāk jau tikai salātus

un jāliek ledusskapī ievilkties!

Vispār jau var likt iekšā visu, ko nav slinkums!

susurs (2006-03-23 16:16)      garšīgi ir ar Dzintara sieru un žāvētu lasi, tad forši garšo žāvēta skumbrija sajaukta ar vārītu olu un majonēzi, to ietin iekšā, tad visu folijā un patur ledusskapī, tas pats mīļais biezpieniņš ar krējumu un dillītēm un lociņiem...

Spicis (2006-03-23 16:16)      Lavašu nepilda (nav jau pankūkas vai tīteņi)! Armēņi izmanto pārtikā ietinot tajā(nav problēmu ar traukiem un sīkām karotēm-dakšiņām) ko sirds vēlas (parasti kazas vai aitu siers un zaļumi). :) To arī satin rullī un bada šašlika traukā palikušajās sulās, utt.; nu īsta ēdama maizes lupata vislabākajā nozīmē. :) Tā nav vienīgā maize viņu uzturā, tak raksturīgi, ka tie maizi negriež, bet plūkā. Tātad tin iekšā ko vēlies un izveido tādus ēdienus, ka lavaša radītājiem mutes paveras un siekalas tek. Ar receptēm pilna pasaule. Īpaši super ir ar mazsālītu un kūpinātu lasi, dillēm, majonēzes-krējuma mērci, sarullē, pastāv, sagriež šķēlītēs. Veiksmi gardēžu laukā!

CoolBeibe (2006-03-23 16:32)      kausētas siers, pusžāvētā desa (labi, ja ir salami), paprika, tomāts... ir baigi ņammīgi

eliine (2006-03-23 16:33)      laba recepte: vaariitas sariiveetas olas, krabju nuujas, tuncis savaa sulaa no bundzhas, gurkji, tomaati, paprika, majoneeze un to visu ierulleet smalki sagrieztu lavashaa, majoneezi nevajag griezt bet vienkaarshi virsmu lavasham apsmeereet:)) un tad var eest taapataas aukstu un var arii cepeshkraasnii apcept - sakarseet, ljoti garshiigi. veel var taa ar vistas vaariitas galju, gurkjiem, tomaatiem, papriku un majoneezi vai zhaaveetu galju, gurkji, tomaati paprika majoneze, varianti ir daudz un dazhaadi. pati esmu pavaars shitaadus pasniedzaam restoraanaa un es saku labais, izmeegjini:)))

Nichil (2006-03-23 16:54)      Gatavoju, ko līdzīgu eliinei, zivju konservi (savā sulā-noteikti, ne ar eļļas piedevu) (konservu vietā var likt krabju nūjiņas), konservēta kukurūza, svaigs puravs, gurķis svaigs vai marinēts, vārīta ola, majonēze, jo biezāka, jo labāka).Lavašu pārgriežu uz pusēm, nosmērēju virsmu ar majonēzi, tad lieku virsū salātus, satinu ruletīti un uz kkādām 12 stundām ledusskapī, lai sakožas. Gatavoju arī saldo:tad virsmu nosmērēju ar medu,bet pildu ar noplaucētiem valriekstiem, rozīnēm, žavētiem citiem augļiem, kas pa rokai, sēkliņas.Var arī ar putukrējumu un želatīnu variēt vēl šo to. Iespēju ļoti daudz. Kopš atklāju šo interesanto armēņu maizīti, turu to bieži mājās, lai ātrumā var sataisīt kaut ko interesantu.Pildīt var ar jebkuriem salātiem, kas nav pārāk slapji un kurus iedomājaties, ka varētu likt uz maizes.

ingryda (2006-03-23 16:56)      Sasautee baklazjaanus, zaljumus, burkaanus utml, klaat pieliec dzintarsieru/saldo/skaabo kreejumu, saritini to visu lavashaa, lai sanaaktu rullis. Liec cepeshkraasnii un cep, pa virsu uzberot sieru, kad tas izkusis, peec apmeeram, 7aam minuuteem, njem aaraa. :))

Lisanta (2006-03-23 17:21)      Ljoti garshiigs ir lavashaa cepts lasis vai vesela forele - ar nedaudz kreejuma, daudz, daudz sausaam (sausaas ir garshiigaak nekaa svaigaas) grashvielaam, nedaudz citrona sulas un mazliet svieta.
Satin konvertaa un cep cepeshkraasnii...
No aarpuses es apsmeereeju ar elljas un kreejuma maisiijumu.

zilonis777 (2006-04-27 14:36)      lavašā var ietīt jebko, kas pašai garšo un kas pēc to sagriešanas neizkrīt uzreiz .mani iecienītākie pildījumi:: apsmērē ar Bonžūr ,tad lieku salātu lapas, dilles un šķiņķi vai šķēlītēs sieru, vai kādu zivi,avakado, kazas sieru vai utt... , ko sirds kāro un satinu rullītī. Tad ietinu folijā, lieku ledusskapī, lai atvēsinās. Griežu 3-4 cm platās šķeļēs un ņam, ņam, ņam. Labu apetīti!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu