Siera zupas receptes

Padalieties savos bruuveejumos SIERA zupas sakaraa. kaadas idejas? Paldies.

Lisanta (2005-12-26 19:37)    1 Es daru taa - sariiveeju uz rupjaas riives burkaanu, sacepu to ar siipolu, tad ieberu to visu verdoshaa uudenii (apm.1 l). Tad pievienoju 2 kartupeljus (sagrieztus gabalinjos), dazhreiz arii shampinjonus vai sv. kaapostus), tad pa karotei iemaisu kauseeto Dzintara sieru ar seeneem, pielieku Vegetu un pashaas beigaas daudz zaljumus!
Man jau ljoti taada garsho! Ljoti labi var iztikt arii bez seeneem un kaaposta.

Jons_Plunts (2005-12-26 20:06)      Palasi francu receptes. Maiziti kubicinos ari klat var pielikt.

peksene1 (2005-12-26 20:50)    1 Garšīgi, ja pieliek puķkāpostu! :)) Var arī sākumā kopā ar sīpoliem apcept malto gaļu!

saulite_spiid (2005-12-26 21:32)      Dzintara siers daudzās zupās liekams.

piektdiena35 (2005-12-27 08:32)      Es esmu lielāks slinkonis un izmantoju saldētās zupas-tipa-Zupa zimovo hortexa Kausēto sieru ņemu pēc noskaņojuma-topā gan ir ementāle un ar šķiņķi Vakar tieši -pēc bērna pieprasījuma- vārījām

Spicis (2005-12-29 14:08)      Nezinu labāku par sīpolu zupu, nu jau senā recepte Zariņa vadītajā raidījumā, ietverta arī viņa izdotajā grāmatā; sastāv no SĪPOLIEM, sviesta, ūdens, kausētā siera "Dzintars",1 olas ar etiķi, garšvielas. NEATKĀRTOJAMI. Ar precīzāku receptes autora recepti (uzsēru speciāli, lai to nepierakstītu Zariņam) un labumu proporcijām var iepazīties grāmatā.

eliine (2005-12-29 19:30)      dzintarsiers, burkaani, marineeti gurkji, kartupelji un zaljumi, njam njam:)

estepat (2006-01-02 10:52)      Ziniet, var izmantot ne tikai kauseeto sieru, bet arii parasto - tik tad pajautaajiet paardeveejai, kursh labaak kuust....es piemeeram, taisu taa, ka parastai daarzenju piena zupai, kad taa ir gatava, ieberu sariiveetu sieru un kaartiigi izmaisu :))) garshiigi.. :)

simonadantes (2006-01-28 11:33)      Nesen kādā bistro ēdu siera zupu,kas vārīta kā piena sakņu zupa(apcepti sīpoli un skaidiņās rīvēti burkāni,kartupeļi,zaļie zirnīši)un makaronu skaidiņas.Viss uzlabots ar kausēto sieru un zaļumiem.Sātīgi,garšīgi.

Neko_Negribas_Dariit (2006-02-07 11:59)      1. 4 gab.Vistas fileja
2. ½ kg šampinjoni
3. 5 vidēji kartupeļi
4. Kausētas klasiskais siers "Dzintars
5. Dilles
6. 1 sīpols
7. 2 ķiploka daiviņas
8. sāls pēc garšas
9.1 "Gaļina blanka" sēņu un 1 vistas buljona kubiņš.
Sagriež garenās strēmelēs vistas fileju un šampinjonus. Apcep tos uz pannas kopā ar sagrieztu sīpolu(maziņš sīpols, vai arī pusīte no lielā sīpola).Cep tik ilgi kamēr vairs nav šampinjonu un vistas dabīgās sulas.Kad gatavs,to visu liek iekšā katliņā, pievieno sagrieztus kartupeļus , ūdeni, otru pusi sīpola, ķilpoku daiviņas un vāra līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas.Tad pieliek Dzintara sieru(vai arī mīkstu,labi kūstošu sieru.Man patīk Krievijas siers) , pieber dilles un ja vajag buljonu kubiņus un sāli(vārīto sīpolu un ķiplokus ņemu ārā). Labu apetīti:))

senga (2011-04-01 19:28)      Svaigu dārziņeņu zupa(kāposts,burkāns,kartupelis,garšvielas)un klāt kārbiņa dzintara siers...garšīgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu