Soļankas recepte

Vai varētu lūgt padomu - kā būtu jāpagatavo soļanka?

Sskaarletta (2004-12-04 19:26)      No visa taa, kas ledusskapii apkatis - desa, zjaaveetas galjas gabalinjsh, beigaas var pievienot arii kaltusho sieru. Tik uudeni gan vajag, kraasai - vecais kechups :))

Perija (2004-12-04 19:32)      veikalos pārdod jau burciņā sagatavotu zupu,kurai pievieno kartupeļus un ceptus rīvētus burkānus.pievieno garšvielas un zupa gatava.ātri un garšīgi.

trepes (2004-12-04 20:08)      ...veikalos no burcinjam nav tas smekjis....izvari pati ,pamata njemot galjas gabalinju ar kaulinju..un tad var pievienot visu parejo..

busty (2004-12-04 20:51)      Riktiigajaa soljankaa jaaliek nieres....vispaar jau negarshiigi.

eliine (2004-12-04 21:45)      soljankas sastaavdaljas: marineeti gurkji(griez salminjos),siipoli(griezj mazos kubikos),ciisinji,vaariitaa desa,zjaaveetaa galja. visas galjas un ciisinjus griezj salminjos. pannaa izkausee sviestu, pieliek gurkjus un siipolus, nedaudz pasautee lai siipoli kljuust caurspiidiigi(jaaapcep nav), tad njem tomaatu pastu un pievieno klaat un visu kaartiigi apcep,lai tomaatu pasta paliek sarkanaaka. pa to laiku jau katlaa ir uzlikts vaariities uudens,kad tas saak burbuljot liek ieksshaa visas galjas, kad tas viss kopaa uzmet burbuli liek iekshaa visus gurkjus un siipolus kas jau apcepti kopaa ar tomaatu pastu.visu kaartiigi samaisa lai izskjiist tomaatu pasta.pievieno nedaudz melno oliivju sulu,cukuru,saali,vegetu, piparus. soljankai jaabuut saldenskaabai un asai. visu kjopsh uzvaariishanaas briizja pavaara 15 min uz stipras uguns. soljankaa noteikti neietilpst kartupelji un burkaani.taa ir kaut kaada falshaa soljanka! un kaa saka sskaarleta: vecs kechups kraasu nepiedod noteikti!veikalos var nopirkt tomaatu pastu.ja gadiijumaa juuti ka soljankaa kraasa nav paaraak izteikta vari pievienot veel tomaatu pastu to neapcepot=)) gan jau pati jutiisi peec garshas. labu apetiiti

Spicis (2005-12-21 13:27)      Īstā!!! soļanka tiek vārīta no mucās sālītu gurķu sālījuma! :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu