kukaiņi garšo?

Kādu sievieti pārsteidzis absolūti nesagatavotu maizes ceptuves “Lāči” veikala sortiments – starp dažādiem saldiem un sāļiem gardumiem kā jaunums lepni izcelti žāvēti circeņi, vēsta raidījums "Bez Tabu".Un vēl ar dažādām garšām, pat baltajā šokolādē. Vai tiešām Latvijā ko tādu drīkst tirgot un vai tie tiešām ir ēdami?” jautā viņa.ko domajat?edisiet?

Alisa    3 ja baltā rase iznīkst un vienlaikus planētas iedzīvotāju skaits strauji pieaug, tad kukaiņu ēšanas vietā vienkārši varētu nogriezt tiem tarakāniem ieceļošanu, un problēma izzustu nesākusies. bet nē! tie ielīduši svarīgu starptautisku organizāciju svarīgos amatos, savukārt ex sssr valstiņas nepalaiž garām dalību nevienā no tām "A ja nu kāds € dabūjams? "😆

incis1    1 Ja galigi mirtu badā,cita nekā nebūtu ko ēst,tad jā,citādāk noteikti ne. Esmu tradicionālās barī bas piekritēja,maize,kartupeļi utt.

av2  1 1 500 miljoni jau buutu vienkaarssi, jo ssobriid jau ir paari par 7 biljoni.

https://en.wikipedia.org/wiki/Earth

dabasmiilis    3 Būs mākslīgā gaļa, bet tā būs ļoti negaršīga, tādēļ tai pievienos indīgas vielas[visādus garšai un smaržai], kuras nodarīs cilvēku veselībai nopietnas problēmas. Ar laiku problēmu atrisinās.

TikaiTu  1 1 Būs japagarso. Viss jau ir mūsu galvās. Ir ēsti mūsu pašu vīngliemeži eļļas marinādē...nu tā - nekas īpašs....Kara laikā Ļeņingradas blokādes laikā cilvēki esot žurkas ēduši....

Julianna      Pareizi uznemi virzienu TikaiTu* Pieminot Leningradas zurkas* Bez zurkam un kakiem bija ari cilveku liku esana* Ari tagad jau pavid idejas-- pagaidam tadas sleptas* sak ar kukainiem; beigs ar cilveka gallu* Kas ed cilveka galu* Mezoni* Pa mazam pazemina cilveku limeni lidz dzivnieku limenim*

Sanija013      Ja kam garšo, lai ēd uz veselību. Ja viņiem ir noiets tirgojot produkciju, lai tirgojas veseli!!
Pati tādas lietas nelietoju pārtikā (vismaz apzināti, ne). Akas ir piemalts/piekapāts klāt - nu sorry, tad gan.

Julianna  1 1 Man tads jautajums*Kaa taisas uztura lietot kukainus ja cilveka organisms nesagremo hitinu vielu no kaa sastav kukaini* no vaarda -- sovsem* mums vini bezpolesni* neesam jau putnini* Un vel fakts-- vinos pilns mudzz visadas zarazas*

Dvinsky  1 2 @Julianna - no kurienes tāda info? Man kaimiņos diezgan pazīstama dzīvo LLU doktore, kas kā reiz pēta kukaiņu izmantošanas iespējas pārtikā, par to tēmu vairākus zinātniskos darbus izstrādājusi, kā arī praktiski ir daudziem iebarojusi dažādos veidos sagatavotus kukaiņus. Diez vai zinātnieki tā censtos, ja jau cilvēka organisms nespētu to sagremot.

donKihots  1 1 Cilvēks arī celulozi nespēj sagremot, tas ir visu augu šūnapvalkus (visa veģetārā pārtika), bet salāti garšo, kāpostus ēdam un burkānus graužam. To labumu jau spējam izgremot ārā.
Hitīns ir tikai kukainim apkārt, un arī to kuņģa skābe var pašķīdināt.

Chris1986  1 1 Njā, katrs dalās ar sevis atrastajām "savērestības teorijām" :D Nu ja, dzīve ir tik garlaicīga - jāizdomā kaut kas nervus kutinošs :D

odze  1 1 Kā nu kuram ar tām garšas kārpiņām, man tie grauzdētie circeņi atgādināja ceptas saulespuķu sēklas.

Sigvarts60  1   Nav jau lielas starpības, kādas sistemātikas klases dzīvnieki. Padomju gados kā milzīgu gardumu uzskatīja Ilmeņa ezerā zvejotas un izkaltētas tādas sīkas, sīkas zivtiņas, sauca par šnitkām. Pie alus esot baigi labā uzkoda. Neko jau daudz pēc lieluma no prusakiem neatšķīrās, pēc izskata arī. Es nebiju sajūsmā, bet citi baigi slavēja.

una32    3 Latvijā tik maz cilvēku un tik daudz neapstrādātu lauku nekad nav bijis, nav nekāda pamata uztraukties par pārtiku. Tieši otrādi, jāražo produkti un jāmeklē tirgus noiets, lai varam beidzot pilnvērtīgi izmantot savas iespējas.

CoCoSan  1 1 Nenu, var jau protams jebko novest līdz absurdam. Būt Skauģis kaltētu kukaiņu vietā izlicis pārdošanā pūdētas zivis, tauta izdomātu nākošos sazvērestības teorijas pekstiņus.

Chris1986  3 1 una32, tad tik ņem lāpstu un ej līst jaunus līdumus :D Gudri irst, nav egli cirst! :D

Anufrijs    1 Pāris mušas esmu apēdis. Kā garšo, nepateikšu,- noriju veselas.

rokons  1   Par pūdētām zivīm ar norvēģiem jārunā. Un kas ir mūsu pašu siers?

AivarsN  2 3 Planēta varētu pilnvērtīgi pabarot vismaz 50 miljardus cilvēku. Taču parazītiem jau grūti kontrolēt pat tagadējo daudzumu cilvēku. Mākslīgi izraisītais bads ietilpst viņu plānos. Švāba grāmatas. Julianna jau pieminēja, ka tiek izmētāti ar Āfrikas cūku mēri un citām lopu slimībām inficēti meža dzīvnieki, lai būtu iemesls likvidēt tuvumā esošās fermas. Tāpat kā par cukurbiešu nozares likvidēšanu, arī par mājlopu fermu likvidēšanu zemniekiem piedāvā kompensācijas. Tiem kuri nepiekrīt, fermas tuvumā pēkšņi atrod ar Āfrikas cūku mēri nosprāgušu mežacūku un ferma ir jālikvidē gribot negribot. Tāpēc nav ko brīnīties, ka jau tiek sperts nākamais solis, pieradināt cilvēkus pie kukaiņu ēšanas. Piedevām, ja 28milj.ha Ukrainas zemes jau pārdots Monsanto un vēl divām sadarbības firmām ģenētiski modificētās pārtikas audzētājām, tad uzminiet, kādu pārtiku būs spiesta lietot Eiropa? Līdz šim Eiropa, atšķirībā no ASV, nedeva atļauju ģmo pārtikas ražošanai un kaut ko klāt varēja piešaut tikai netiešā veidā, piemēram pievienot bērnu barības maisījumos. Ko organismam nodara ģmo pārtika, tas ir garš un nepatīkams stāsts. Bet vai tad parazīti savas valdīšanas laikā, vispār kaut ko labu cilvēkiem ir piedāvājuši?

Alisa    4 Tāpat kā Julianna uzskatu, ka neesam putniņi, bez tam, cc Wiki" Circeņi ir visēdāji, kas barojas ar organiskām vielām, augiem, sēnēm un sēklām. Ja trūkst barības, tie apēd savus mirušos sugas brāļus vai uzbrūk un nogalina novājinātus, savainotus circeņus. " jūs gribat pārstrādāt kaut ko tādu? es nē!
Par zinātnieces pūlēm varu vien iesmaidīt. Kas sponsorē pētījumu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu