Kā jācep speķa rauši, lai sanāktu mīksta garoziņa?

sveicinati,parasti kad cepu spekja piradzinjus,man ta garozinja diezgan atri paliek cieta,lai gan pasi piradzinji ir pilnigi svaigi

JaukaaSieviete    1 Uzraksti, pec kadas receptes gatavo miklu.

Marss1959  1 4 Vienkārši pēc izcepšanas apsedz ar dvieli. :)

nonpareil    1 Iespējams par daudz miltu liec mīklā :)

JurisK    2 Logjiski domaajot - vai nu nepareizs miiklas sastaavs, vai kraasns par karstu - dazhaas gaazes pliits kraasniis nevienmeeriigi karsee - piiraagus labus gruuti izcept.

JurisK      Aizmirsu piebilst - taisi mazaakus!

fiffaaC  1   Cep spekja piiraadzinjus no kaartainaas miiklas.

/piiraadzinjiem jau it kaa vispaar nav nekaadas garozinjas.../

Un jaa, jo cietaaki piiraadzini, jo garshiigaaki ;)

Tinte      Neliec mīklai olas, tad būs mīksta.

Paula6  1   Kad pīrādziņi izcepušies, žigli apslaki ar aukstu ūdentiņu un tad apklāj ar dvielīti, paturi min 10-15 un, kārtojot traukā neliec vienu uz otra, atkal pārklāj un noņem tikai pirms pasniegšanas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: [email protected] | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu