Kā jācep speķa rauši, lai sanāktu mīksta garoziņa?
sveicinati,parasti kad cepu spekja piradzinjus,man ta garozinja diezgan atri paliek cieta,lai gan pasi piradzinji ir pilnigi svaigiJaukaaSieviete 1 Uzraksti, pec kadas receptes gatavo miklu.
Marss1959 1 4 Vienkārši pēc izcepšanas apsedz ar dvieli. :)
nonpareil 1 Iespējams par daudz miltu liec mīklā :)
JurisK 2 Logjiski domaajot - vai nu nepareizs miiklas sastaavs, vai kraasns par karstu - dazhaas gaazes pliits kraasniis nevienmeeriigi karsee - piiraagus labus gruuti izcept.
JurisK Aizmirsu piebilst - taisi mazaakus!
fiffaaC
1
Cep spekja piiraadzinjus no kaartainaas miiklas.
/piiraadzinjiem jau it kaa vispaar nav nekaadas garozinjas.../
Un jaa, jo cietaaki piiraadzini, jo garshiigaaki ;)
Tinte Neliec mīklai olas, tad būs mīksta.
Paula6 1 Kad pīrādziņi izcepušies, žigli apslaki ar aukstu ūdentiņu un tad apklāj ar dvielīti, paturi min 10-15 un, kārtojot traukā neliec vienu uz otra, atkal pārklāj un noņem tikai pirms pasniegšanas.
Ka panakt, lai speka piradzini ilgak butu svaigi, nepaliktu sausi? (26)