Cepts muskatķirbis.
Varbūt kāds ir cepis muskatķirbjus, un varētu padalīties ar recepti. Paldies.Jautā kvarts 2014-01-26
plikaaKAAJA pārgriež uz pusēm un cep cepeškrāsnī--ja grib- saliek iekšā visu ko- gaļu, burkānus, sīpolus, utt---Var tāpat- ar karotīti var ēst:)
selva Sagaidi hellovīnus un greb.: )
kvarts 1 uz helovīniem jau jaunā raža būs saaugusi...
Spicis
1
Provansas jeb muskatķirbis
Muskatķirbji piemēroti jebkuram izmantošanas veidam, piemēram, zupām. Sava amizantā izskata dēļ labi izmantojami kā zupas bļodas. Garšīgi kūkās un marmelādes vārīšanai, bet ēdami arī svaigi. Atšķirībā no vairuma citu zināmāko šķirņu ķirbjiem muskatķirbjiem praktiski nav šķiedru, to piesātināti oranžais, saldenais mīkstums pēc konsistences ir gluži vai želejveidīgs.
He, tātad - ķirbis kā ķirbis; derēs jebkura recepte.
Piedalīties
Līdzīgi jautājumi