Cepts muskatķirbis.

Varbūt kāds ir cepis muskatķirbjus, un varētu padalīties ar recepti. Paldies.

plikaaKAAJA      pārgriež uz pusēm un cep cepeškrāsnī--ja grib- saliek iekšā visu ko- gaļu, burkānus, sīpolus, utt---Var tāpat- ar karotīti var ēst:)

selva      Sagaidi hellovīnus un greb.: )

Spicis  1   Provansas jeb muskatķirbis
Muskatķirbji piemēroti jebkuram izmantošanas veidam, piemēram, zupām. Sava amizantā izskata dēļ labi izmantojami kā zupas bļodas. Garšīgi kūkās un marmelādes vārīšanai, bet ēdami arī svaigi. Atšķirībā no vairuma citu zināmāko šķirņu ķirbjiem muskatķirbjiem praktiski nav šķiedru, to piesātināti oranžais, saldenais mīkstums pēc konsistences ir gluži vai želejveidīgs.

He, tātad - ķirbis kā ķirbis; derēs jebkura recepte.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu