Kandžas receptes un tehnoloģijas

Padalieties lūdzu ar kandžas (samagonkas) taisīšanas receptēm. ir vēlme un iespējas bet nav zināšanu. vectēvs tikai vienu recepti zin, vēlos vairāk izmēģināt, bet lūdzu tādas normālas receptes, cilvēki kas tiešām zin, lai sanāk tīrs un labs sems nevis kaukāda figņa.

agness25  8 3 Uz 5 kg cukura nem 1 kg raugu,apmeram 30 litrus udens,un liek siltuma raudzet.Bet lai tas labums neiet pari malam,pielej 1 litru kefira.Rugst 5-6 dienas un iznak 6 litri samagona ap 50-52 gradi. Ir jau vel dazas receptes...

SoulAddict  2 4 www.homedistiller.ru
:)

agness25  2 2 Ak ja,lai zinatu konkreti kad var dzit pa trubam,pieskil serkocinju un pieliec bragai klat,ja dziest tad vel nav gatavs,bet ja nedziest tad gatavs...

kloss  2 4 Receptes , aparāti , izejvielas ... :)))
kandzasaparati.lv

mymra  2 2 Vislabaakais sanaaks tikai no labas kvalitaates graudiem. Niansees lasiiju netaa..

cilveex  8 2 Ir daaaudz dzerts kandžas, tak svarīgākais ir dabūt tīru, a no kā, tas būs otrais. Slikti attīrīsi, var kaut no debesu pupām taisīt, būs pēc rauga smirdīgs draņķis.
Vēlāk aromātam pielikt klāt kaut ko, tas jau samagona entuziastu vietnēs, kurām adreses jau ir iedotas.

PS. Ja kaut drusku gribas saaudzēt aknas, tad tikai tīru šņabi. Nekādus samagonus. Līdz šņabja tīrumam attīrīt mājas apstākļos nav iespējams.

JurisK  1 3 Ūdens, cukurs, raugs - tas ir mūsu draugs! Pirmā komenta recepte vislabākā, pārējais viss lieka ķēpa, jo rūgst jau tikai cukurs. Kādreiz reklāmās bija pārdošanā krieviju minispirtzavod, it kā pat Vācijas ražojuma vai pēc vācu tehnoloģijām, neatceros, atlika piebērt sastāvdaļas, ieliet ūdeni un apm. pēc nedēļas tīrs produkts, spirts, izpilēja kolbā. Esot bijis ne sliktāks par rūpnieciski iegūto.

eksim_braalis    1 Manam sosedam ir drava, tas ar medu kaut ko ķīmiķo un dzen. Nav ne vaina.

JurisK  1 1 Ja nav rūpnieciski ražota aparāta, tad pirmā lieta - nekā lieka brāgā, tikai ūdenī izrūdzis pilnībā cukurs. punktsnr.2 - temperatūras režīms tvaicējot - nevajadzētu būt augstāk par 70-80 grādiem, ne vairāk. punktsnr.3 - tvaicēšanas traukam jābūt pietiekami lielam, šķidrums ne augstāk par 2/3, tvaika caurulīte no augstākā punkta. punktsnr4. - tvaika caurulīte ar slīpumu uz leju, ar pietiekami labu ūdens dzesēšanu, vislabāk no nerūsējošā tērauda, kas samērā gan problemātiski izgatavošanas ziņā. Vēl pirms dzesēšanas vajadzētu būt fūzeļa trauciņam - nelielam trauciņam, kurā varētu notecēt ūdens, kas iekļuvis caurulītē līdz ar spirta tvaikiem. Vēl pēc dzesētāja noderētu filtrs, teiksim, no Britas ūdens kannas. Gala produktam jādeg ar zilu liesmu, spirta koncentrācijai jābūt vismaz 70%

kloss    6 carluccio - no tās adreses ko postēju iepriekš man ir "vasarnieks" ... un lietojot rauga barības vielas raugu vajag 5X mazāk ... izlasi instrukciju ... es raudzēju parastā dzīvoklī un pilnīgi bez smakas .. kad otrreiz dzenu spirta režīmā ( tiem aparātiem ir divi režīmi - kandžas , ko izmanto kā izejvielu spirta iegūšanai ) tad dabūju 96 grādus bez jebkādas smakas vai piegaršas ... šķaidot ar avota ūdeni iegūstam kristāl dzidru un mīkstu pēc garšas lielisku mantu ...
Bez jebkādām pohām ... tas no paša pieredzes ... :))

typhoo  1 2 Tiriibai ir vajadziigs nevis parastais aparaats, bet rektifikaacijas tipa.

edza2  2   lai dabūtu tīru paņem 2.5m bronzas trubiņu 8mm diametrā un lēnītēm dzen iznāk tīra un gandrīz bez smakas. 2011-05-09

Braunings    3 Par labu dzimtenīti nekā labāka nav,bez paģirām!!! 2011-09-26

Spicis  3 2 Tev tak jau kloss visu priekšā nolika, tak apmeklē uzrādīto vietni un izlasi:

Šis ir interneta veikals, kurā Jūs varat iegādāties visu nepieciešamo lai pagatavotu degvīnu, viskiju, tekilu, konjaku un tradicionālo kandžu.

Mūsu mājas lapā Jūs iegūsiet visu nepieciešamo informāciju par pagatavošanas procesiem.

viss pārējais ir pļurkstēšana un niekošanās.
2011-09-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu