Vīriešu zapte?
Pagatavoju vīriešu zapti: tomāti, ķiploki, pipari maltie....garša laba, bet šķiet tāda pašķidra! Ka varētu papildināt, lai nav kā suliņa?
Lucy
1
šo pretīgo ķeksi ciest nevaru:))ciest nevaru ķiplokus!!!
pieliec tomatu pastu vai mersi pavāri ilgāk.
walmets piesvied klāt burkānus un sīpolus, par ķiplokiem gan nezinu(gaumes lieta)
Skaidrite_Leeninna Tur jau vēl burkāni, sīpoli, zaļumi (selerijas) jāliek.
cilveex
Nesaprotu es to nepatiku uz visveselīgākajām lietā... da nu labi.:)
Es nau pavārs, bet man te ir divi, ikdienas, tad man ir acis un varu novērot. Lūk, tad dažreiz liek klāt želantīnu(kaulus savāra noteiktā veidā) un citreiz miltus un tā... kaut ko no cietes.
Bet šeit ēstā vīriešzapte IR pašķidra, kaut kas līdzīgs sarkanam kefīram, pēc konsistences.
Varbūt sarunāju zutkākās blēņas, bet novērojumi tādi kādi nu ir.:)
_Martini_ Sīpoli, burkāni, krustnagliņas, smaržīgie pipari, lauru lapa...
MAaSA Mazliet ilgāk pakarsējiet,tad salejiet bukās,aizvalcējiet.:) Konsistencei būtu jābūt biezākai.:)
Spicis Risinājums pats uzprsās: kabacis vai par ķirbis (sagrīež nelielos gabaliņos un vārīšanu sāk ar to. Gatavošanas procesa gaitā pajuks un būs viss biezāks, pie kam garša labumi un nianses nemainīsies.)
zvirbulis6 2 Es gatavoju pavisam citadi! Kas tā par vīriešu zapti bez zaļumiem,pētersīlim ir īpaša teikšana ! 2011-05-18