Kāda šašlika recepte tagad populārakā?

Kadu marinadi lietot, lai izcepot gala miksta un suliga ?

dikucis (2010-06-18 07:02)      Ērta , vienkārša uz ātra recepte sliņķiem, bet iznāk ļoti gardi.
Jebkurai gaļai , ko izvēlies cepšanai uzlej virsū marinēto gurķu marinādi ar visām garšvielām, kas tajā burkā, piegriez sīpolus un pēc stundas gaļa gatava cepšanai. Gurķīšus sagriez uzkodām, būs divi vienā:) Gaļa nepieņem gurķu garšu.

laumina48 (2010-06-21 13:12)      majonēze,tomātu mērce,sīpoli,alus,dilles,lociņi,pētersiļi,garšvielas.

Spicis (2010-07-12 15:55)      :) Viss itkā aprakstīts, bet te vēl:
Cūkgaļa (kakla karbonāde - tā to patreiz dēvē) tiek sagriezta lietojamos gabalos un tomātu sulā iekšā. Pēc 24h var cept. Gaās garša un mīkstība garantēta.

kaut_kur (2010-07-22 00:11)      Kā minimums diennakti, bet vēlams ilgāk paturēt gaļu kefīrā vai paniņās.

incuuks (2011-04-16 11:45)      Vistas spārniņi,var būt šķiņķiši,majonēze,citrons,Santa maria garšviela(Ģaļas kopējā)sīpoli,sanāk maigs,bet ar savu garšas odziņu,var pielikt garšvielas vietā svaigu piparmētru,sanāk labi ;)

Garšas kārpiņas būs apmierinātas `;)
Būrvīgu atpūtu ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu