Vai Jums garšo suši ?

Un vēl 1 saistīts jautājums pie reizes :) Vai mūsdienu „Īstam Vīrietim” jāprot meistarīgi apieties ar tiem kociņiem ko izsniedz karotes vietā? :)
Uzreiz saku, jautājumi neuztrauc, statistiku nevācu, tikai ziņkārība :)
Draugiem spēlē saskaņas mērītājs daudzas meitenes iekeksē, ka vakariņu laikā vislabāk izvēlētos ēst suši. Man daudz labāk garšo tradišanal paicenieks piem. pjure s sosiskami vai oho bēdīgi slavenās kotletes. Varbūt neesmu pietiekoši nobriedis lai spētu saprast aukstu rīsu, sojas mērces, pārējo indīgo piedevu burvību :) Aizdomājos vai tiešām daudzām(iem) suši garšo vai tā ir vairāk tāda stila modes lieta.
Vai iekapāt vakariņās suši ir romantiskāk par piemēram karbeni? :)

gravieris      tā ka ir izgudrota dakšiņa un karote,nedomāju,ka man jāmācās ēst kā pirmatnējam šķībacainim - ar koka puļķiem.Man garšo vietējie ēdieni....pirmkārt jau kotletes un uz oglēm avīzē tīta cepta siļķe

Lucy_      gravieris nav tik traki,pirmo x es to darīju Vācijā jau daudz gadus atpakaļ,nekāda vaina,pirmo x tik tā pagrūtāk sanāca.Man pat patika,bet suši man negaršo.Atmosfēra gan tais krodziņos man iet pie dūšas,nesen JŪRMALĀ izbaudiju,apkalposana ekselenta..man tur garšoja zupiņa ņam:))

Krasula      Es arī "draugos" ieķeksēju, ka labprāt to ēstu. Tas tādēļ, ka nav nācies to vēl pagaršot. :) Nav slikti, ja vīrietis prot apieties ar irbulīšiem. Tad viņš to var iemācīt dāmai, kura to neprot...

verso      Man ljoti garsho. Ar kocinjiem darbojos, bet reizeem gana neveikli, taapeec arii no otra neprasiitu baigaas iemanjas :)

Annyy      nekad neesmu ēdusi! :D

picolo1964      Eest var, atseviskjus veidus, Dazhi ir pilniigi nebaudaami. Dazhi pat tiiri neko. Bet nesaprotu, kaapeec man buutu tas jaamaak eest ar irbuliishiem.
Tas ko, taads veids kaa paziimeeties? Sak paskat, kaads es talantiigs?
Es varu atrast labaakus panjeemienus, kaa izpaust savus talantus.
Un vispaar, katram sava gaume un veelme izpausties. Nesaprotu, kur probleemas.

Palomino      Nav ēsts un pat nevelk izmēģināt, tāpēc virtuozitāte ar kociņiem nesatrauc. Ja no citzemju virtuves ko izvēlēties, tad dodu priekšroku kaut kam meksikāņu gaumē.

Solari      garšo sushi. citreiz pasūtu, citreiz pati gatavoju. sushi sushi roznj. sākumā arī negaršoja līdz pagaršoju garšīgi pagatavotus. nav obligāti jāmāk rīkoties ar irbulīšiem, bet jāteic, ka tiem ir sava burvība - ar tiem "garšo savādāk" :) tāpat, karbonādi var ēst ar karoti vai dakšu :P
tiem, kas neēd zivis, ir arī veģetāri sushi.
2012-08-29

Vivienne      Garsho! Var jau est ari ar piederumiem, kada starpiba!:) 2013-11-07

Pecinja      Man garšo suši.:) 2020-04-17 20:38

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu