Vai Jums garšo suši ?

Un vēl 1 saistīts jautājums pie reizes :) Vai mūsdienu „Īstam Vīrietim” jāprot meistarīgi apieties ar tiem kociņiem ko izsniedz karotes vietā? :)
Uzreiz saku, jautājumi neuztrauc, statistiku nevācu, tikai ziņkārība :)
Draugiem spēlē saskaņas mērītājs daudzas meitenes iekeksē, ka vakariņu laikā vislabāk izvēlētos ēst suši. Man daudz labāk garšo tradišanal paicenieks piem. pjure s sosiskami vai oho bēdīgi slavenās kotletes. Varbūt neesmu pietiekoši nobriedis lai spētu saprast aukstu rīsu, sojas mērces, pārējo indīgo piedevu burvību :) Aizdomājos vai tiešām daudzām(iem) suši garšo vai tā ir vairāk tāda stila modes lieta.
Vai iekapāt vakariņās suši ir romantiskāk par piemēram karbeni? :)

cita_bite      nav vēl nācies pagaršot suši...bet ar kociņiem rīkoties protu

xpress      varbuut juus nezinaasiet, bet savaa laikaa es tos ievedu no Japaanas :) eedu ar roku, bet iipashi neaizraujos :)

Spodris      murlo...samalta zivs ar rīsiem, daudziem vairāk izrādīšanās

Spodris      ja suši būtu čukču vai čučmeku tradicionālā paika, noteikti ka lielākajai daļai negaršotu

manis_nav__      garšo,mēģināju mājās uztaisīt,bet sapratu,labāk nopirkt:)))

KONSUL      ļoti garšo suši + ipashi patik, ja man to pagatavo... privati!:)

KONSUL      p.s. bet ēdu arī jēra šašliku - ja to pagatavo;pp

tantrists      Man loti garsho!

Inese_Strelnieks      Man garšo, ēdu ar irbuļiem. Nav, protams, megasvarīgi, lai arī tavs vīrietis ēstu ar irbuļiem. Lai ēd kaut ar dakšu, galvenais nezaudēt pašapziņu. Tomēr, ja vīrietis var uzrīkot veselu izrādi, demonstrējot kā viņam riebjas viss cits izņemot kart.biezeni ar kotletēm, tad tas vnk nozīmēs, ka mēs īsti nederam kopā, :).

Instigater      Suši garšo, bet pie izdales uzreiz prasu mācību kociņus, citādi tā arī nepaēdis aiziešu prom.

Unicus      Suši ir viens no veselīgākajiem ēdieniem, tas ir gan kā laba uzkoda, gan kā labs apetaizeris. Gaumes lieta, ja kādam negaršo, bet es personīgi iesaku, jo veselīgākas zakuskas neeksistē.
Par nūjiņām runājot, īsts vīrietis pratīs lampiņu ieskrūvēt pilnīgā tumsā griestu lustrai 3 m augstumā. Vecīt, tā ir etiķete, tas ir vispār pirmais, ko vispār ir jāzin pirms ābeces!

Instigater      Unicus, diemžēl kociņiem ar etiķeti tā saikne nav tik liela, kā Tev to gribētos domāt.

janisb      Garšo, ēdu restorānos i gatavoju pats. Vispār ar irbuļiem ēst ir veselīgāk - ēd lēnāk, labāk sakošļā, kuņģim vieglāk :D
Ja gribi ekstrēmu aizbrauc uz Koreju - tur ir plakani metāla irbuļi :D

cilveex      "vispār pirmais, ko vispār ir jāzin pirms ābeces!"
Tas gan!

kudala      garšo ļoti!!:)... arī pašai sanāca garšīgi, bet pagatavošanas process ir vesels pasākums:))

var jau sākumā ēst ar tā saucamajiem " mācību "irbulīšiem, tādus nav grūti uztaisīt:)

Edvins      Personīgi man, pa retam, pat dažreiz prasās suši, daudzveidībai un sevis palutinašanai. Ar irbulīšiem gan apieties filigrāni nemāku, taču ar pirkstiem ar neēdu, kaut gan ja nemaldos, āzijā tas tiek uztverts, kā īpašs pagodinājums pavāram, kas norāda, ka ēdiens ir ļoti garšīgs.

Ezjule      Ļoti garšo, varbūt tāpēc, ka bieži nesanāk to ēšana. Citu kociņu turēšanas prasme neuztrauc. Karbonāde jau pašlaik skaitās tāds kā ikdienišķs paēdiens

Lucy      Negaršo..es labak ēdu lauku kupinātu gaļiņu un uzdzeru rūgušpienu:))

SievieteMelnaa      Negarsho un sekojoshi vinjam nav jaamaak apieties ar tiem kocinjiem:) Edu tradicionaalos galjas eedienus. Meitenes Seksu un lielpilseetu paarskatijushaas.

fifidrilla      Suši ļoti ģaršo :) Un it īpaši pats ēšanas process - ar tiem kociņiem ar kuriem maz var paņemt un ar grūtībām - ir īpaši superīgs, vesels piedzīvojums. :) Prastajiem to nesaprast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu