Citronskābe konservēšanā

Etiķa vietā citronskābi.Kāda pieredze?Īpaši interesē tomāti želejā ar citronskābi.

Lucy      Citronskābe konservēšanā foto Personīgi man ar citronskābi nekas negaršo konservēts/gaumes lieta/

Vilhelmine    1 Marinēju gurķus ar citronskābi-ar pārliešanu.
garšīgi,kraukšķīgi:)

Vilhelmine  2   Uz trīm trīslitrenēm:
4,5I ūdens
9zupas karotes sāls
6 zupas karotes cukura
30 zupas karotes galda etiķa vai
45g citronskābes.

sancho9      viena tējkarote galda etiķa atsver vienu tējkaroti citronskābes,tikai maigākā veidā

andzipa      ? vai tad gurķi ar tai ūdenī peld?:) Es konservēju gurķus nevis ūdeni:) P.s liec droši, tikai te pa daudz:)

ssselasss      es izmantoju esenci...un cukuru vienmēr litoju vairāk par sāli...

Denija_      Citronskaabe ir kjiimisks produkts, labaak izmantot citrona sulu.

usi_susi      Citronskābe rada specifisku piegaršu produktiem, man labāk etiķis. Bez tam, citronskābi vieglēk pārdozēt.

Denija_      Zini - nav ne jausmas - es liktu un garshotu - laikam jau kaada deserta karote, bet arii citroni nav visi vienaadi skaabi - taapeec saakumaa pieliktu saali un cukuru un tad peec garshas citrona sulu - lai sanaaktu garshiiga marinaade. Ja buus garshiiga marinaade - arii produkti tajaa buus garshiigi:)

pugala      Arī gaļju šašlikam un vistas var likt citronu un apelsīnu marinādē.

rozamunde  1   Citronskābes marinādi var arī vārīt, nekas neizgaros. Etiķis gan izgaro.
Marinēju visu ar citronskābi. Un elektriskajā čaiņikā ar pa laikam ieberu un uzvāru - i nesmird, i mirdz. :))
2009-10-20

MAaSA      Ķirbju salātus taisu ar citronskābi./uzglabāšanai/. Pārējo ar etiķi. 2010-10-28

GEORGSJANS      Gaļa marinēta sašlikiem vīnā un citas garšvielas ņam -ņam 2011-04-09

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu