Ķiploku stīgu marinēšana

Izplēsu ķiploku stīgas. Gribu samarinēt.
Kādreiz to darīju ar ziedkāpostiem+burkāniem.
Vai ir vēl kādai saimniecei kādai padomi?:)

danaja18    1 Es arī savā laikā diezgan daudz marinēju ķiploku kātus, iznāk ļoti garšīgi. Precīzu marinādes recepti nepateikšu, bet marinēju apmēram tādā pašā marinādē kā gurķus.

Nelima6      nezināju tādu variantu marinēšanai... tagad ar lielu interesi gaidu tālākās domas, padomus, receptes [vienalga ko]

vivija33      es arī neko nebiju dzirdējusi par to,bet atsauksmju nav!arī receptes!

cirteejs    1 Ir atsauksmes- Viļņas kolhozu tirgū tādus marinētus tirgoja, tas iekārdināja un tagad jāskatās, kā pašam iemarinējies būs!

birniss      taapat kaa mazsaaliitos gurkkus,tikai jaalieto vaaross uudens... 2010-07-18

dujinja    2 Labāk uztaisīt ķiploku kātu pastu. Blenderī liek kātus, rupjo sāli, piparus, koriandru un mazliet eļļas , sablenderē un liek uz maizes, gards paēdiens... 2013-07-28

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu