Astoņkāja pagatavošana

Vai varat ieteikt kādu recepti kā pagatavot astoņkāji...?

diablodetasmania  1 1 Iecep olīveļļā ķiplokus...
Iemet fragmentētu astoņkāji...
Apcep!
Pielej sarkanvīnu, un pasautē...
Pasniedz ar SMAIDU!:))
P.s.Salāti vēlams 3!
Ledus, ozollapu un rukkola kurus viegli pārslaca ar trifeļu eļļu,citronu sulu vai ķir[šu etiķi..:SW

barbarosa9  2 3 Izmanto kaa jebkuru juuras velti.
Piemeeram spageti ar saldaa kreejuma meerci, kuraa zivs gabalinji, miidijas, garneles, astonjkaaji.

lapsaacijs_albiins  1   mana maajbiedrene filipiiniete nogrieza tam zveeram kjepas (nav eedamas) to shlangu,ko par rumpi sauc, sacaurumoja, ar nazi gliishi, skjeeraam iegriezot, uzlika uz pannas, ljoti minimaali apcepa un tad iemeta katlinjaa ar... 7up.. no garshvielaam, tur pluncaajaas chili (vairumaa, melnie pipari, jodeetaa saals un sojas meerce.
vinji to eeda, izmakareejot no taas zupas, kopaa ar riisiem un drausmiigi smakojoshu juuras zaalju ziekji,kuru sauc shrimp, sajauktu ar etikji, no kopbljodas, ar rokaam pagraabjot riisus, paviljaajot pa to shrimpa-etikja maisijumu un taadu iestumjot aiz vaiga.
vienkaarsha ikdienas maltiite.

JurisK  1   Pavisam vienkārši - notīri, pavāri minūtes 10, sagriez strēmelēs un apcep kā kartupeļus. Arī pavisam nedaudz,jo vairāk vāra un sautē, jo cietāks paliek.

izshautais_rieksts  2   Labas ir grilētas kājas uz uguns..

omuliigais    1 No konservēta 8-kāja tāpat nekas īpaši garšīgs nesanāks, bet svaigu te jau nedabūsi..:( Bez tam, sagatavošanas procedūra ir ķēpīga un smirdīga...Rezultāts- maltīte- gan var būt lielisks! Pats dotu priekšroku grillētam bez garšvielām...Ņammmm..

barbarosa9    1 Konserveetam nav ne vaines un pieejams saldeets.Gatavojot eedienus ar juuras velteem, vienmeer to peerku.

Ramiress    2 PAņem astoņkāji aiz viņa visām astoņām kājām....

Afrodit      kad dzīvojos pie makaroņņikiem,tie arī regulāri ēda to briestomu
darīja tā
tvaicējamā katlā tvaicē ap stundu.bez garšvielām.kad gatavs-sagtiež gabaliņos un taisa salātus(es gan neatceros,kā sauca to zaļbarību,bet viena bija rukola)

pati pērku saldēto briesmoni un gatavoju kopā ar makaroniem(kā itāļi mani samācīja)
uz pannas bik eļļu,kurā apcep ķiplociņu.kad ķiploks zeltīts-ņem āra no pannas.liek eļļā astoņkāji+tomātu pastu.uz lēnas uzguntiņas cepinā,kamēr gatavs(apm.15-20min)beigās garšvielas-baziliks,smalki sakapāti pētersiļi,sāls,pipari.iegūto sajauc ar makaroniem(izvārītiem)pārkaisa ar parmezānu(es iztieku bez siera...man labāk bez siera garšo)

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu