Produkti, kurus drīkst lietot kopā

Kur meklēt info par produktu saderību, kurus produktus drīkst un kurus nevajadzētu lietot kopā?

velneens16 (2015-05-15 17:50)      Man domāt, organisms pats labi jūt kas " pasēs" kopā un kas nē.

_Krasula_ (2015-05-16 12:54)      "Māte google" ir atsaucīga. Piemēram, šeit:https://aparmita.lv/lv/articles/3.php
Pie viena eksperta viedoklis:
Andis Brēmanis, dietologs
– Kuņģim ir gluži vienalga, kā kombinē pārtikas produktus! Kuņģim nepatīk lieli pārtikas daudzumi, tāpēc nevajag pārēsties. Ir, protams, kombinācijas, kas var radīt nevēlamas sekas, piemēram, skābēti kāposti un piens. Daudzās teorijās dalītā uztura princips manā skatījumā negūst atsaucību, jo tad tam visam jāpieiet askētiski. Piemēram, jāizmanto tīrs ogļhidrātu produkts – kartupeļu milti, olbaltumvielu produkts, piemēram, vājpiena biezpiens, taču tas nav pilnībā tīrs olbaltumvielu produkts, un tamlīdzīgi. Dalītā uztura principa ieteicēji neko nerunā par pākšaugiem, kuros vienlaikus ir gan olbaltums, gan ogļhidrāti, gan taukvielas. Tāpēc šāda teorija ir mazliet pārspīlēta. Tajā pašā laikā, protams, ēdienreizē ir kāda secība. Teoriju ir daudz! Protams, ir reizes, kad ēšana aizņem vairāk laika, – kad esam ciemos. Tad ēdienu vajag baudīt nesteidzīgi, nogaršot visu ko; to, kas garšo vislabāk, var apēst vairāk. Ēdienu var dalīt vai nedalīt – kā kuram patīk! Man nav iebildumu, ka ēd kopā dažādus produktus./http://nra.lv/maja/veseligs-dzivesveids/37299-dalitais-uzturs.htm/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu