Briseles kāpostu marinēšana

Briseles jeb rožu kāposti.Vai tos vispār marinē? Ja kāds var tad lūdzu iesakiet kādu recepti.

alexxa (2008-10-14 20:06)      Nekad neesmu redzējusi marinētus vai skābētus,tikai saldētus.Man liekas,ka tie paliek tādi pļuskīgi un negaršīģi.

Spicis (2008-10-15 00:44)      Tie nekad nav bijuši garšīgi :(

LietussargaMekletaja (2008-10-15 08:38)      Marinādi taisu tāpat kā gurķiem, nepasterizēju, tikai 3 pārleju ar karstu ūdeni un tad marinādi. Kraukšķ, ka nu :)))!

LietussargaMekletaja (2008-10-15 08:39)      "3 reizes"

gribuBucju (2008-10-21 20:27)      Nav tiesa Spici.Ir gan garšīgi! Man patīk arī viņus vienkārši saldētavā sasaldēt. Izmantoju kad vāru sakņu zupu .Briseles kāpostiņi tur dzīvojas kā mazas frikadellītes :)

kafijpupina (2012-11-23 16:55)      Briseles kaposti ir fantastiski, ja tos novara un parlej ar sviestaa apceptu rivmaizi....nav dzirdets, ka marinee......bet kas zin.....

Līdzīgi jautājumi
Senu marinesanas recepte (5 atbildes)Senu marinesana (13 atbildes)Ziemas kiploku marinesana (3 atbildes)Skabu kapostu zupa (22 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu