Alus recepte
alus=garšīgs un veselīgs dzēriens. Es izmantoju lūk šādu recepti: raugs + cukurs + silts ūdens + gatavināt 7 dienas. Vai kādam būs piebilde kā šo recepti uzlabot?
Jons_Plunts_v2 (2007-07-24 11:29)
Ja, izlej to govim, un noperc kartigu nefiltretu un nepasterizetu alu. Ja vien pats sev nelabo zobus, nelapi kurpes un zekes, ka ari negriez matus, tas var lieti noderet.
Protams, ja esi aldaris pec aicinajuma, es loti atvainojos un esmu gatavs tavai pirmajai trislitrenei.
strangers (2007-07-24 11:29) Nopērc normālu alu! :)))
gauja (2007-07-24 11:44)
Tā visa vietā minerālītis Mangaļi!
Bet agrāk es klāt liku medu!(Pēc garšas)
Just_ (2007-07-24 11:46) Es līdz šim domāju, ka alum vajdzīgs iesals, apiņi, smalka mācēšana... Bet izrādās, ka parastu bražku ar var saukt par alu. Mdēeeee...
kretino (2007-07-24 11:48)
...te no alus nav nesmakas,riktīgi pēc brāgas ož....pēe....
...izdzen to visu caur aparātu un normal viskijs,tā laikam pēc receptes sanāk...:)))
ixxi (2007-07-24 11:58) 1 Tā jau vairāk izklausās pēc ļergas:))) kur ir iesals un vēl ši un tas????
mistiskaa (2007-07-24 13:07) Tas toč nafff alus!!!
Kaldars (2007-07-24 17:01) Braška! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miskins (2007-08-31 14:22) Nopērc "Rīgas raugā" Somijā ražotu alus koncentrātu par 3Ls un 1kg cukura.Ja izdarīsi visu pēc instrukcijas,pēc apm.3 nedēļām tev būs 20 litri forša dzīvā alus par 20 sant. litrā.
govjumeita (2013-02-09 18:21) Sagrauzdēta rupmaize+ūdens+raugs+cukurs, pēc trīs dienām būs tāds "alus", ka prieks ar garantiju!
edmunds19692 (2013-02-10 14:45) Kaldaram taisnība - kādreiz to sauca par brašku. Koka-kolas laikmeta bērniem paskaidrošu - braška ir izejmateriāls turpmākai kandžas (arī - samogons, arī - šmakovka, arī - ļerga, utt.) ieguvei destilācijas procesā. Ar alu tam ir visai attāla saikne, apmēram kā cilvēkam ar orangutangu. Bet jautājums patiešām reāls, būs jauna tēma jāizveido.