Vienkārša tortes recepte

Mīļās, dikti vajag palīdzību! esmu gandrīz absolūta nulle virtuvē, bet ļoti gribētos uztaisīt mīļajam cilvēkam svētkos tortīti! varbūt kāda varētu man ieteikt kādu patiešām vienkāršu, maniem spēkiem atbilstošu recepti?

dzeg_      sakul 5 olu dzeltenumus ar 5 ēd. kar. cukura, sakul olu baltumu ar šķipsniņu sāls, pie dzeltenuma pieliec 4-5 ēd. kar. miltu, samaisi, pieliec baltumus, iecilā... liec apaļā formā cepties... sanāk biskvīts, tad paķem krējumu, skatoties, cik augsta panna, sakul ar cukuru, piemet želatīnu (lasi uz paciņas cik jāsamaisa ar ūdeni un jāpiebriedina), banānu ripas, uzlej uz gatavā biskvīta un liec ledusskapī!
:)
pagaršo, ja nesanāca, izmet, nebūs žēl!

Spicis    2 Ja problēmas virtuvē, sāc ar virnkāršāko: novāri cīsiņas(2 uz personu), notīrītas(bez plēvēm) ielies tās ieeļļotā karstā pannā un pārlej ar sakultām olām(2 uz personu, cik olu tik ēdamkarošu ūdens; sāls, pipari -pēc garšas). Vāku virsū, uguni nost! Olas sarecēs -GATAVS! Būs prieks un pārsteigums par PAŠAS GATAVOTU!!! Tortes pērc lielajā Maxima, laba izvēle! :)

kakiite93      Taisi jogurta kūku,kas nav pat cepama.30 min. un gatava.Ja interesē recepte,raksti.

RiebigaisVecis      visvienkarshakaa tortiite:
noperkam kaudzi ar selgas originalajiem cepumiem, ka ari kartigu kjoci smiltenes saldaa biezpiena (ar roziineem).

1 kaarta cepumu, 1 karta biezpiena. garnee ar visu kas gadaas pa rokai, piem, ar marmelades gabalinjeiem.

liekam ievilkties uz kadu diennakti.

Denija_      Njem saldeeto kaartaino miiklu, izveltnee un liec uz plaats, virsuu es liku kons. persikus, malas apsmeereeju ar olu un virsuu liku otru kaartainaas miiklas plaaksni, kuru ieprieksh paarlociiju uz puseem un iegriezu pa diagonaali atstaajot 1 cm neiegriezu (atverot veidojas taadas kaa zhaluuzijas). Malinjas ar dakshinju saspied kopaa. Augshu mazliet samitrina un paarber cukuru un mazliet riekstus.
Cep apm. 25-30 min 220 graados.
Varbuut ne gluzhi kaa torte parastaa noziimee - bet garsho fantastiski un maaka arii nekaada nav vajadziiga:))

sauljuks      nopērc gatavās biskvīta (vai kādas nu tur veikalā ir) tortes plāksnes un apdarini iekš un ap ar pildījumu un glazūru (kur nu katru vēlies). Pildījumam var izmntot visādus ievārījumus, iebiezināto pienu, kremus u.c. gardas lietas. Glazūrai, savukārt - šokolādi, arī dažādus kremus... nu pēc iedvesmas... dekorē ar augļiem, vai kaut ko citu (nopirkt tagad var viskautko).
Īsumā viss.

:))

Vilkabele    1 Ja grib pati cept, paņem kādu no gatavām keksa mīklām (Dobeles laikam), uzlabo ar piedevām (piemēram, marmelāde, rieksti, šokolādes gabaliņi) vai izcep tāpat. Sagriez ripās, sasmērē kā torti un izdekorē.
p.s. dzeg_ cik viņa olu kravas izmetīs, pirms normālu biskvītu "piešausies" izcept, uij! :))

Sombrero      Sakul 3 olas ar 1 gl cukura + 1 gl miltu visu izmaisa.Cepšanas formā (tagad ir teflona,mīkstās)tās nepiedegs liec ābolu šķ, virsū uzlej sataisīto mīklu un liec cepties .zeltaina ņem ārā padzisušu izgāz uz šķivja un lieta darīta.Var papildināt atdzisušu nogarnējot ar putukrējumu.

hannaaste      pirmās receptes vēl vieglāks variants. tātad 5 olas, 5 ē.k. cukura, 5 ē.k miltu. baltumu nost, sakul ar cukuru, piešauj arī vaniļas cukuru, tad miltus, bik bik tējkaroti ūdens kad olas kūli, tad iecilā baltumus. pannā uz cepampapīra lej masu, cep ap 200 grādos.( pannas lielums jāsajūt) kad sāk smaržot un virsa uzceļās kļustot zeltaina, pārbaudi iedurot sērkociņu, bet parasti 15-20 min uz izjūtu. uz galda uzkaisi rupjo cukuru nu tā drusku un brīnumu apgāz ar zeltaino pusi uz cukura garudiem un dabū nost no cepampapīra. uzsmērē skābu zapti un satin. rulete gatava. ja baigi gribas, var tur iekšā visādi izpausties, bet jāņogu želeja, svaigi saspiestas zemenes, mellenes, upenes, cidoniju želeja. virsu var dekorēt ar putukrējumu( būs kā desa), bet mūsmājā apēdas ātri un labs groziņš darba kol;eģiem. izzpaliek kr;ema taisī;sana un dekorēšana. lai veicas! 2015-05-03

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu