Cepumu torte

Kā Jūs parasti gatavojiet torti no cepumiem?

Hotline_A (2010-11-14 11:52)      Cepumus mērcēju kafijā.
Kārtoju ar biezpienu sajauktu ar sviestu, marmelādes gabaliņiem, riekstiem. Pildījumam viss kaut ko var likt klāt, rozīnes, aprikozes, saulespuķu sēklas, viss kas pašai garšo:D

angliz (2010-11-14 12:39)      Nu Tavs variants izklausas baigi labs bet sarezhgjiits.
Es esmu vairakkart taisis vnk versiju - noperk kadas 6 pacinas selgas cepumu - parastos vai ar kadu garshu vanilas, utt.. izmerceju tos teja un noklaju kadu laukumu, tad smeereju kaartu pa virsu ar kadu skaabenu ievarijumu - bruklenu ar aboliem vai kko tml, tad atkal lieku nakamo kartu cepumu izmercetus teja vai kafijaa, tad smereju pa virsu putukreejumu, tad atkal cepumi, tad atkal ievarijums u nta tik daudz, cik kaartas un cik augstu kuuku velamie,s pasha virseja karta var uzbert kaadus riekstus vai kko ko sirds kaaro, var ari to pashu ievaarijumu :)
pectam ledusskapi, lai pastav vismaz paris h, un ir super! - man garsho! :)

_Kaiminjiene_ (2010-11-14 12:46)      es taisu līdzīgi Hotline, bet biezpienu saputoju ar saldo krejumu, nevis sviestu, angliz variants arī nav slikts, bet var pamīšus kārtas likt - vienā ievārījumu, otrā - biezpiena krēmu.

skarlettta (2010-11-14 13:13)      Pameegjini skudru puuzni:)
200 gr sviesta
1kondenseetaa piena kaarba(iebiezinaatais ar cukuru)
1 vesela citruna sula.To visu sajauc kopaa un ielauzj iekshaa 3 pacinjas selgas cepumu.Liec leduskapii ,lai sacietee.

MedMaasjuks (2010-11-14 13:54)      Bieži taisu cepumu Saldo desu: Izejvielas un to daudzums
- 3 ēd.k. piena
- 3 ēd.k. kakao pulvera
- 2 ēd.k. cukura
- 1 paciņa Selgas cepumu
- 100 g marmalādes
- 5 g sviesta vai margarīna

Pagatavošanas process
Sajauc pienu, kakao pulveri un cukuru, vāra uz lēnas uguns līdz biezai masai. Salauzt cepumus un ievietot masā. Pievienot sagrieztu marmelādi ( var likt arī dažādus salauztus riekstus). Kārtīgi samaisīt un izlikt uz cepamā papīra vai pārtikas plēves. Izveidot pagali un to ievietot uz kādām 4 stundām ledusskapī.
Pagatavošanas laiks minūtēs-30

MedMaasjuks (2010-11-14 13:59)    1 Biezpiena torte.
- 5 paciņas Selgas cepumu
- 4 paciņas biezpiena
- 0.5 litri saldā krējuma
- 3 ēd.k. cukura
200 gr marmelādes konfekšu Gundega arī Vizbulīte
- 1 glāze piena
- augļi, rieksti, konfektes dekorēšanai pēc izvēles
Pagatavošanas process:
Ņem biezpienu, labāk paciņas, tad nav jāmaļ, sagriež marmelādes konfektes un ber pie biezpiena, putukrējumu saputo ar aptuveni 3.ēd.k. cukura un liek klāt biezpiena masai, visu labi samaisa.
Uz stingras pamatnes izliek 1. kārtu ar cepumiem, kas pamērcēti pienā, virsū klāj biezpiena masu, tad nākamo kārtu ar cepumiem izmērcētiem pienā... un tā veido 4 kārtas, pa virsu noklāj ar biezpiena masu, smalki sadrupina aptuveni 1/3 daļu paciņas cepumu un ar saberztajām drupačiņām apkaisa gan nedaudz virsmu, gan maliņas, izgarnē ar riekstiem, augļiem... liek ledusskapī uz stundēm 3-5, labāk uz nakti, vai gatavo no rīta vakarā ēšanai.
Pagatavošanas laiks minūtēs-30

zvanina (2010-11-14 15:43)      ...Cepumus mērcēju pienā-un nekur citur.....kārtām: putukrējums ar biezpienu, tad putukrējums ar brūkleņu zafti, tad putukrējums ar sarīvētu banānu.....un tad atkal no gala.Ir ļoti labi.

Eiropa (2010-11-14 21:18)      zvaniņai labais pildījums, biju par to piemirsusi;)
šokolādes desu netaisu uz piena, bet uz 1 pac. sviesta, ko izkausē, klāt 1:1 kakao ar cukuru, sagr.marmelādes, selgas cepumi drupināti, rieksti drupināti, satin desā, uz nakti ledskapī un o.k.;)

blaumane (2010-11-15 16:00)      es daru kā medmaasjuks, tā mana mamma darīja un vecmamma arī:)otrā rītā laba, ar kafiju, jēziņ, jāuztaisa šovakar

vviittaa (2011-04-03 01:08)      Ja ņem Selgas cepumus (tie ir saldi), pa starpām var smērēt "skābais krējums+sadrupināta skābena vafele" - proporcijas? - ņem krējumu un iegriež vafeli, pagaida laiciņu kamēr vafele "uzbriest" un masu smērē uz izmērcētiem cepumiem (uz 0,5l krējuma ņēmu 3 citrona vafeles)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu