Kā šķīdināt želatīnu

gatavoju tomatus zeleja

gribuBucju  1 2 http://virtuve.calis.delfi.lv/noderigi/padomi/ka-sagatavot-zelatinu/

psychobitch  1   želatīns vispirms ir jāuzbriedina, to aplejot ar ūdeni, pēc tam izkausē ūdens peldē...

I_am_so_  1 1 želatīns plāksnītēs vai graudiņos? principā vispirms uzbriedina ūdens peldē. nolej lieko ūdeni, ja ir. pēc tam izkausē ūdens peldē un pievieno, kur vajag.

sakuri  2 7 tomātiem želejā želantīnu nešķaida ,ieber tāpat burciņā

I_am_so_  2 1 mani nepārliecina tās receptes, kur ieber tāpat, bet katram jau savs piegājiens labāk patīk.

nickie  3 3 Ja ieber tapat un uzlej karstu ūdeni, viņš tak garšo pēc līmes! Jābriedina aukstā ūdenī un tad karsta ūdens peldē jākarsē.

sakuri  1 4 tomāti želejā.
puslitra burciņās saber piparus,krustnagliņas,liek kārtās sagrieztus tomātus un sīpolus..burciņas vidū ieber 1tējk.sāls,3 tējkarotes cukuru..kad burciņa piepildīta uzlej nepilnu tējkaroti etiķa esenci un uzber želantīnu 3 tējkarotes..uzlej vārītu ūdeni ,uzliek vāciņu un karsē 80-90 grādos aptuveni 10 min...ātri ,vienkārši ,ļoooti garšīgi :)

avenekazene  3   Zelatinam virsuu NEKAD nelej karstu udeni, tikai aukstu!

Korneelija1958  1   Želatīnu briedina aukstā ūdenī uz litru tomātu marinādes vajadzīgs 20g želatīna.Uzbriedinātu želatīnu izkausē karstā ūdens peldē.

Līdzīgi jautājumi
Ka lietot zelatinu? (6 atbildes)Agaragars (8 atbildes)Zaveto abolu krems (19 atbildes)muzdien mainiga medus torte (17 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu