Kā šķīdināt želatīnu
gatavoju tomatus zelejagribuBucju 1 2 http://virtuve.calis.delfi.lv/noderigi/padomi/ka-sagatavot-zelatinu/
psychobitch 1 želatīns vispirms ir jāuzbriedina, to aplejot ar ūdeni, pēc tam izkausē ūdens peldē...
I_am_so_ 1 1 želatīns plāksnītēs vai graudiņos? principā vispirms uzbriedina ūdens peldē. nolej lieko ūdeni, ja ir. pēc tam izkausē ūdens peldē un pievieno, kur vajag.
sakuri 2 7 tomātiem želejā želantīnu nešķaida ,ieber tāpat burciņā
I_am_so_ 2 1 mani nepārliecina tās receptes, kur ieber tāpat, bet katram jau savs piegājiens labāk patīk.
nickie 3 3 Ja ieber tapat un uzlej karstu ūdeni, viņš tak garšo pēc līmes! Jābriedina aukstā ūdenī un tad karsta ūdens peldē jākarsē.
sakuri
1
4
tomāti želejā.
puslitra burciņās saber piparus,krustnagliņas,liek kārtās sagrieztus tomātus un sīpolus..burciņas vidū ieber 1tējk.sāls,3 tējkarotes cukuru..kad burciņa piepildīta uzlej nepilnu tējkaroti etiķa esenci un uzber želantīnu 3 tējkarotes..uzlej vārītu ūdeni ,uzliek vāciņu un karsē 80-90 grādos aptuveni 10 min...ātri ,vienkārši ,ļoooti garšīgi :)
avenekazene 3 Zelatinam virsuu NEKAD nelej karstu udeni, tikai aukstu!
Korneelija1958 1 Želatīnu briedina aukstā ūdenī uz litru tomātu marinādes vajadzīgs 20g želatīna.Uzbriedinātu želatīnu izkausē karstā ūdens peldē.