Kā šķīdināt želatīnu

gatavoju tomatus zeleja

gribuBucju  1 2 http://virtuve.calis.delfi.lv/noderigi/padomi/ka-sagatavot-zelatinu/

psychobitch  1   želatīns vispirms ir jāuzbriedina, to aplejot ar ūdeni, pēc tam izkausē ūdens peldē...

I_am_so_  1 1 želatīns plāksnītēs vai graudiņos? principā vispirms uzbriedina ūdens peldē. nolej lieko ūdeni, ja ir. pēc tam izkausē ūdens peldē un pievieno, kur vajag.

sakuri  2 7 tomātiem želejā želantīnu nešķaida ,ieber tāpat burciņā

I_am_so_  2 1 mani nepārliecina tās receptes, kur ieber tāpat, bet katram jau savs piegājiens labāk patīk.

nickie  3 3 Ja ieber tapat un uzlej karstu ūdeni, viņš tak garšo pēc līmes! Jābriedina aukstā ūdenī un tad karsta ūdens peldē jākarsē.

sakuri  1 4 tomāti želejā.
puslitra burciņās saber piparus,krustnagliņas,liek kārtās sagrieztus tomātus un sīpolus..burciņas vidū ieber 1tējk.sāls,3 tējkarotes cukuru..kad burciņa piepildīta uzlej nepilnu tējkaroti etiķa esenci un uzber želantīnu 3 tējkarotes..uzlej vārītu ūdeni ,uzliek vāciņu un karsē 80-90 grādos aptuveni 10 min...ātri ,vienkārši ,ļoooti garšīgi :)

avenekazene  3   Zelatinam virsuu NEKAD nelej karstu udeni, tikai aukstu!

Korneelija1958  1   Želatīnu briedina aukstā ūdenī uz litru tomātu marinādes vajadzīgs 20g želatīna.Uzbriedinātu želatīnu izkausē karstā ūdens peldē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu