Kā pagatavot buļļa pautus?

avenekazene (2015-05-19 18:06)      Vispirms nonem to virsadu, sagriez planaas skelites, sals, pipars , miltos apvarta un cep ella viegli zeltainus.Garso ka vistas gala.....Pagatavosanas skats nav apeteligs......bet rezultats labs.

Velnins85 (2015-05-19 18:11)      Novelk plevi un izmazga "spermu" lidz udens nav balts. Garsvielas pec ieskatiem,tad cep ka karbonadi,ceptajas taukvielas apcep sipolus un pagatavo krejuma merci! Labu apetiiti:)

inito4ka (2015-05-19 21:26)      .... galvenais necept ilgi un nesautēt. Paliek gumijveidīga ,,karbonāde,, :)

kvarts (2015-05-19 21:34)      Kāda cepšana?....:(((
Nomizo, izskalo, tad sagriež plānās škēlītēs, liek uz maizītes , uzkaisa sāli, piparus, uzgriež sīpoliņus un nav labākas zacenes pie šnabīša.

euromens (2015-05-20 13:16)      Pautus nogriež kamēr bullis vēl silts, desu no desmaizēm - suņiem, pautus šķēlītēs uz maizes, sīpols, sāls, ja ir tad arī piparus
Cept vajag kuiļa pautus, citādi var atrauties trihanellas

wildangel (2015-05-21 09:17)    1 http://www.fotoreceptes.lv/pauti.html

Ideāla recepte

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu