avenekazene (2015-05-19 18:06) Vispirms nonem to virsadu, sagriez planaas skelites, sals, pipars , miltos apvarta un cep ella viegli zeltainus.Garso ka vistas gala.....Pagatavosanas skats nav apeteligs......bet rezultats labs.
Velnins85 (2015-05-19 18:11) Novelk plevi un izmazga "spermu" lidz udens nav balts. Garsvielas pec ieskatiem,tad cep ka karbonadi,ceptajas taukvielas apcep sipolus un pagatavo krejuma merci! Labu apetiiti:)
inito4ka (2015-05-19 21:26) .... galvenais necept ilgi un nesautēt. Paliek gumijveidīga ,,karbonāde,, :)
kvarts (2015-05-19 21:34)
Kāda cepšana?....:(((
Nomizo, izskalo, tad sagriež plānās škēlītēs, liek uz maizītes , uzkaisa sāli, piparus, uzgriež sīpoliņus un nav labākas zacenes pie šnabīša.
euromens (2015-05-20 13:16)
Pautus nogriež kamēr bullis vēl silts, desu no desmaizēm - suņiem, pautus šķēlītēs uz maizes, sīpols, sāls, ja ir tad arī piparus
Cept vajag kuiļa pautus, citādi var atrauties trihanellas
wildangel (2015-05-21 09:17)
1
http://www.fotoreceptes.lv/pauti.html
Ideāla recepte
Ka pareizi sagatavot bulla pautus? (13)
Kur Riga var nopirkt bullu pautus un cik vini varetu maksat? (17)
Medijumu konservi. (12)