Kā pareizi sagatavot buļļa pautus?

Jeecis_Peecis  1 1 http://www.receptes.lv/lat/pamatedieni/liellopu_galas_edieni/?
recipeid=3259
:DDDDDDDDDDDDDDDDD Enjoy, saim(i)niec! :D

Jeecis_Peecis      P.S. Iekopē tik linku precīzi, bez atstarpēm! :D

aluxx  1   nomizo un jēlus, šķēlītēs uz maizes ar sviestu, paber virsū sāli, piparus, var piekost sīpola šķēlīti, nekas tur pareizi nav jāgatavo !

aluxx      jācep ir kuļa pauti, jo lielas iespējas dabūt trihanelas

lapsaacijs_albiins      lapsaacijs reec par tri.... tri.... hahahahahanelaam...

a kas taas taadas? jeb tu idish un rakstiit nemaaki??? jeb veel lielaaks un nezini no kaa taas var un no kaa nevar dabuut??? :D :D :D

aluxklons  1 1 tā jau arī padomaju, ka pilsētniekiem viss kas ir biksēs tā ir dirsa !
meitiņ, lapsācij, palasi grāmatiņas....
trihanellas ir tārpi, kuri dzīvo muskuļu audos, saslimšanas gadijumā, ir ļoti augsta temperatūra, ir pat nāves gadijumi. šos tārpus nevar izdabūt no organisma, viņi iekapsulējas un uz visu mūžu paliec nēsātājs. Viņas var dabūt arī no majas cūku gaļas, kuru pērkam veikalā, bet trihanellas iet boja 5 minūtēs +80 grādos, vajag gaļu pasautēt un viss.
Tu jau sapriecājies par trihomonām, kuras var mierīgi norauties no tādām ka Tu, kuras nezin, kas ir kas !

Lucy    1 Kuiļa pautus esmu cepusi,ēdusi/man tie negaršoja.Vienkārši sagriezu ripiņās,izklamēju olā,mītos un izcepu/nu negaršoja man tie pauti/:))jā to plēvīti gan jānovelk.

ailenda      ļoti gribētu dzirdēt un redzēt, kā zemnieki tiek galā ar trihinellozi attārpojot:DDDDDD
tas visiem saslimušajiem Latvijā un it sevišķi Āfrikā būtu liels atspaids un zemniekiem Nobela prēmija medicīnā!!!!!!
Sēkliniekos šamējie točno neiekapsulējas, tā ka var ēst arī jēlus.

lapsigaa      ailenda, espeshlii tev : http://fr.wikipedia.org/wiki/Centers_for_Disease_Control_and_P
revention
paarlec vienu lapu ieprieksh un izlasi par ciklu un sho la santé environnementale, la promotion de la santé .
tad paklacosimies.

maris9      Pautos un aknas trihanelozes nav!!!!!!!!!! Nevajag est jelu, vai termiski lidz galam neapstradatugalu, trihaneloze iet boja pusstundas laika 70 gradu temperatura.

banga50      Kuiļa pauti ir mednieku delikatese... Sagriež ripiņaš ,cep , vēl klat sīpolus, sālīti, pipariņus.... Šie ēd kārām mutēm- pati nekad neesmu varējusi pagaršot, kamols kaklā ;-))))

Spicis      Kas nu par delikatesi, ja vajag "...vēl klat sīpolus, sālīti, pipariņus.... " :) Tad jau uzreiz ar kečupu, ar to ir vienalga, ēd zāģu skaidas vai kūdru - garša viena - kečups! :))) Par pautu garšas īpašībām varējām 2006. gadā iepazīties filmā Apocalypto, "maju" indiāņu izpildījumā. :)

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu