Buļļa sēklinieki (pauti)
Buļļa sēklinieki (pauti) - jautājumi un diskusijas
Ideāla recepte Vispirms nonem to virsadu, sagriez planaas skelites, sals, pipars , miltos apvarta un cep ella viegli zeltainus.Garso ka vistas gala.....Pagatavosanas skats nav apeteligs......bet rezultats labs. Novelk plevi un izmazga "spermu" lidz udens nav balts. Garsvielas pec ieskatiem,tad cep ka karbonadi,ceptajas taukvielas apcep sipolus un pagatavo krejuma merci! Labu apetiiti:) .... galvenais necept ilgi un nesautēt. Paliek gumijveidīga ,,karbonāde,, :) Kāda cepšana?....:(((
Nomizo, izskalo, tad sagriež plānās škēlītēs, liek uz maizītes , uzkaisa sāli, piparus, uzgriež sīpoliņus un nav labākas zacenes pie šnabīša. ··· Buļļa sēklinieki (pauti): Kā pagatavot buļļa pautus? lasīt visu diskusiju (6 atbildes) »