Kas ir jūsu firmas ēdiens?
Piemēram, pie manis radi, draugi un paziņas nāk paēst ķīniešu ēdienus, sevišķi vistiņu visādos izpildījumos, ceptus dārzeņus, lazanju vai kādu torti pasūta, bet man sievišķīga ziņkāre: kas citās mājās ir tas, kas iepriecina ciemiņu? Kas ir jūsu firmas ēdiens? Zinu te vienu mītošo hahlušku, kura ar zupām nāks klajā :) Kafija un sekss der, bet būs par banālu, piedodiet!Bellatrixa Desu tāpat var aizmirst, rasols ir rasols tikai ar zivi :)
art_deco Lazanja un kartupeļu torte.
DAfrika
Rosols ar zivi???
Es zinu, ka mēdz anšovus zirnīšu vietā likt, garša laba un sātīga, tāds veču rosols sanāk. Par zivi - nu nezinu!
jozolsen Palasījos ...un par slavenajām kotletēm ar piedevām nekā....
anksa desas vietā nav nekas tur jau tas "noslēpums" visi vienmēr ēd un slavē ,un jautā kā var būt tik garšigs rosols??mana atbilde tradicionala tapēc ka bez desas ,bez galjas ,bez zivs..:D
kittta pelmenji ar zaljumiem :D
inito4ka ...jēra gaļa sautēta ! manā gaumē ar piparmētru un vēl šo to :) un aknu torte :)
inito4ka p.s. jēram galvenais kastrjuļa,,, laikam. Jo cik cilvēkiem esmu klārējusi recepti,tā kā man nesanāk :)
keksene66 Rosols, ne rosols, bet vāciešiem tas saucās " kartupeļu salāti" , ko es, kā latviete, gatavoju garšīgāk nekā vācieši . Tas tur bija firmas paēdiens un harčo arī.......un, un , un :)
Nu_ko_nu cepeškršnī sautētas jēru ribiņas ar grūbām,pasakaini;/protams visas garšvielas pēc gaumes/
Ezjule Kārbonādes mīklas kažokā, šokolādes marmora kekss ar šokolādes glazūru, rupmaizes kārtojums, mājas tortesvai ruletes un dažādas plātsmaizes.
JurisK Var to saukt par plovu vai paelju vai kjiinieshu virtuvi, latviski - kjausis. Cep nelielos gabalinjos sagrieztu galju, procesaa pievieno siipolus, daarzenjus, tomaatu meerci, beigaas iemaisa pacinjriisus - fiksi, saatiigi un garshiigi!
SniegaRoze Tunča kūka .tomātu zupa ,kāpostu tīteni ,Plānās pppppankokas ar cakainām maliņām,vai bez !
never_pa nav tāda viena konkrēta, katru reizi tiek pasniegts kas cits. Sākot no ķīniešu vistas/ cūkas, pildītiem lavašiem, suši ect. Un beidzot ar visdažādākajiem makaronu ēdieniem. Viss atkarīgs no sezonas.
elsa
Pēdējos gados - dolmas.
Sēnes dažādos izpildījumos - piem : skābētu sēņu salāti. Izrādās - par skābētām sēnēm visi brīnās.
Rudeņos pati skābēju kāpostus, man nez kāpēc viņi padodas izcili. Tad nu reizēm ciemoties gribētāji piesakās uz štovētiem kāpostiem. Labi, ka man draugu nav daudz, bet paziņas es necienāju.:D
Mavs
Kaukāza virtuve, Vidusāzijas virtuve.
Plovs, harčo, čalahadž, basma
Bellatrixa Mūspusē rAsols ar zivi normāla lieta. Ar siļķi vai kūpinātu, ja pavisam glauni.
Tessa
rasols ar siljkji ir kurzemniekiem,tiesa. kad atbraucu maciities uz Liepaju,briiniijos,ka augstskolas kafeiniica tas rasols ir tads stipri diivains))
ja,silkje vai kjilavas klat. garshiigi))
art_deco Rosols ar siļķi ir mana kulinārā bērnības trauma. Fuuuu....pretīgāk par rosolu ar siļķi ir pati siļķe.
inaralaima Cepetis ar daudz ķiplociņiem,dēla,tepat upītē ķerta līdaciņa,folijā cepta ar dārzeņiem un zaļumiem. nākamās atbildes
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 40 (kopā 52) | nākamās >> |
Sojas edieni (16)
Ediena gatavosana vairakam dienam. Aizspriedumi un pardomas. (41)