Mazsālīti gurķīši

Kā būtu vispareizāk pagatavot mazsālītu8s gurķus? Uz 1l ūdens būtu nepieciešamas 2 karotes sāls,lauru, upenes lapa,karsts ūdens un gatavs??

Diversija      Šķipsnu cukura, mārrutka lapa un ķiploki papildus nosauktajam.
Lej pāri karstu, ja grib kraukšķīgus.

Tessa      es taisu ta.
http://www.edimdoma.ru/retsepty/44604-malosolnye-ogurtsy-vsuhuyu (reklamu izlaid)

bet ja uzleju virsu karstu udeni,tam ir jabut ljoti saljam.visu lieku pec garshas,nekad nemeru.

ssieviete      Tupais veci,(uzruna attiecīga pieteikumam) vienkārši vidēja lieluma gurķīšiem nogriez galiņus, saber maisā, pieber sāli, kārtīgi sakrati un pēc 1/2 stundas būs jau Tev mazsālīti gurķīši.

Drole      plus kjiploks, kjirshu zarinji, maarutka lapa, cieti diljlju kaati; miinus lauru lapa; triis dienas un gatavs

tava_meitene      1 l ūdens (tikai atdzesēts, bet ne karsts), 1 ēdamkarote sāls, 1 ēdamkarote cukurs, ķiploki un zaļumi pēc patikas...garšīgi un kraukšķīgi gurķīši sanāk...

spradzite1984  1   Nogriež gurķiem abās pusēs galiņus nost-visu iepriekšminēto-un uz litru ūdens lieku 2 ēdamkarotes rupjo sāli un 1 ēdamkaroti cukuru, vēl pāris daiviņas ķiploku-pārlej ar siltu-ne verdošu ūdeni; Nakti notur-no rīta ir jau ēdami; Esmu likusi arī medu klāt

DAfrika      Man vienmēr riebies ēst tos apgrieztos gurķus :(

Aigars53      Dievs atpestii no lauru lapäm - garsho peec vecas mashiineljas... bez kjiploka gan nevar iztikt ... bet par maisu, laba ideja, veel ja kädam ar to maisu pa muguru sakrata.

sancho9      es taisu tādu pikantāku marinādi uz 1.litru ūdens 2.ēdamkarotes sāls,2.ēdamkarotes cukura,1.ēdamkaroti etiķi vai citronskābi un zaļumus pēc garšas,vislabāk man tīk kinzā likt,tad ar nekō citu nevajag,ne diļlu,neko

inito4ka      ...cik cilvēku,tik viedokļu~ :)
man ar tie pikantākie pie sirds>>> uz litru udens 1 ēd karote sāls /tikai rupjās / 2 cukura un 1 etiķa esences! / esenci pievieno marinādei,kad uguns jau izslēgts /
Gurķīšus,pēc iespējas mazākus saliek traukā,pieliek smaržīgos piparus ,dilles un ķiplokus un aplej ar karstu!!! ēdami uzreiz kā atdziest! Bet ir gadījies,ka iet uz urrā vēl silti :)))

fiffaaC      O bozje!!! Kaadu etikja esenci mazsaaliitiem gurkjiem??? Ko juus te murgojat???

Cmuki sagriezj kjiplokus, dilles, maarrutkus, upenju un kjirshu lapas, pusi saber burkas (spainiisha) dibinaa, sakraame gurkjiishus, pa virsu uzmet atlikusho, uzlej karsto vaarekli no saals un cukura, pagaida, kameer atdziest un njammm :)))

inito4ka    1 ... neviens nemurgo,bet izklāsta savas gaumes gurķus .
Es piemēram nesaprotu,nafig visas tās lapas un mārrutkus,kuri ir paredzēti ziemas marinēšanai :)))

pa_jokam      sāls, cukurs, upeņu lapas, dilles, izvēlos mazus gurķīšus, tad tie noēdas kā konfektes.

Turmas      eh, jāiet savus palūkot. Iespējams jau var likt uz kārā zoba. Pagatavošanas receptes ir katram savas. Gurķīšu garša atšķirās ne tikai ar sastāvdaļām, bet ari ar to kā to dara. Katrai sastāvdaļai savs pievienošanas laiks.

Bellatrixa      Protams, katram savas garšas kārpiņas, bet man etiķis tikai pie marinēšanas, tur arī vietā lauru lapas un smarzhīgie pipari.

Līdzīgi jautājumi
Mazsaliti gurki (7 atbildes)Senu salisana, skabesana (11 atbildes)Marinetu gurku receptes (9 atbildes)Marineti gurki (10 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu