Nēģu cena
Sakiet lūdzu ,cik patreiz tie apmēram veikalā maksā?Man tuvējos veikalos to vienkārši nav.Justyn (2009-10-13 08:48) Maksā apmērm 8 ls kg
kissa38 (2009-10-13 08:57) Paldies,tad jau pa 6Ls ir pa lēto!:)
Smaidona (2009-10-13 09:22) Pērc svaigus un gatavo pati.Būs lētāk un garšīgāk.
gravieris (2009-10-13 10:22) 1 Pie Imantas dzelzceļa stacijas tirgotavā Tipo 8 ls kg
JurisK (2009-10-13 10:28) Kur tad deflaacija? Pagaashgad bija taada pat cena. Skaidrs, ka pa to cenu var nopirkt 3kg svaigo, pagatavot nav probleemu.
kissa38 (2009-10-13 11:03) Man nepatīk,ka viņi pīkst gatavojot...
oxsara (2009-10-13 11:08) man viņi vispār negaržo..bet pa 6 Ls nevar nepirkt..:)
Forpus (2009-10-13 11:13) Labs padoms gatavo pati:). Protams nav problēmu pagatavot pašam, tikai vai ir vērts, to vienu vai divus kg pašam gatavot:). Pa 6 Ls nav gluži pa lēto, bet arī laba cena:).
zae (2009-10-13 11:39)
Centrāltirgū labi nēģi maksā 8 Ls.....:)
uz baltmaizītes ar sviestiņu un citroniņu.... mmmm... mēli var norīt, un apētīti nespēj sabojāt arī stereotipi par līķēdājiem.... jo tās ir muļķības....
paši neesat labāki, ja ēdat gaļu, jo ēdat līķus....:)
aluxx (2009-10-13 11:43)
tirgū svaigie 4 Ls, pie zvejniekiem 3-3,50.
vismaz tā bija pirms pus stundas
joens (2009-10-13 11:44) ????????????? Kuros veikalos ir par 6, nu kaut 8 lašiem? Tajos, kur man iznāk iegriezties, cena ir padsmitos :(
cilveex (2009-10-13 11:46)
Neko jau stereotips....
"jo tās ir muļķības....
paši neesat labāki, ja ēdat gaļu, jo ēdat līķus....:)"
BLEĶIS!
Nēģi ēd "organiskas vai daļēji mineralizētas organismu atliekas ūdenī, kas veidojas, sadaloties atmirušajiem augiem, dzīvniekiem un to izdalījumiem."
Bet cilvēki jau katru draņķi spējīgi bāzt mutē, arī ceptus mēslu un puvekļu ēdājus.
aluxx (2009-10-13 11:49)
veikala gatavie ir negaršīgi...
pats paņem noputo un kūpinātavā iekšā, uz karsto, 50 minūtēs gatavi. uz iesmiem dur caur acīm, var vēl mutēs 1/3 ķiploku daiviņas sabāzt.
un turpat pi kūpinātavas, kad viņi uzpūtušies kā zuši, pilni ar buljonu...super...
kas paliek pāri to var salikt bļodā pa kārtām, iesviezot kādu lauru lapu, marinādi nevajag, viņiem pašiem pietiek sula.
var arī uz paplātes likt, tad viss iztek ārā un ir sausi, bet diezgan ēdami.
ja kūpina plakaniski uz restes, nekas līdzīgs nesanāk.
kissa38 (2009-10-13 13:25) Nu man no Carnikavas vedīs,par to produkciju man līdz šim iebildumu nav:)
tikka (2010-06-20 14:44) Carnikavas nēģi ir vieni no vislābākajiem.