Mellenes savārīt bez cukura?

Lasīju,ka mellenes var savārit bez cukura.
Kurš ,lūdzu,var pastāstit cik ilgi javara,cik daudz vajag udeni,un cik ilgi glabājās tāds savārījums?

minnka  2 3 Mellenes ļoti labi stāv savārītas bez cukura. Nekad neesmu uzņēmusi precīzu laiku, bet vāra tāpat kā jebkuru ievārījumu, karstu sapilda burciņās vai pudelēs un ziemā, kad atver, pieliek cukuru pēc vajadzības. ūdeni ielej tikai tik daudz, lai apakšējās ogas nepiedegtu pirms sāk šķīst un rodas sula.

slieks  2 1 Manā bērnībā omīte to sauca par plaucēšanu. Tad jau laikam ilgi nevārīja. Pildīja pudelēs, aizkorķēja un korķīti iemērca parafīnā.
Kā man garšoja!!! Pudeles saturu ziemā izkratīja bļodiņā, pielika cukuru un ēda ar baltmaizi.

saulete    1 Dažreiz lieku ogas saldētavā,ziemā cukuru tikai klāt.

beauty_girl    1 Jā,mana mamma arī vāra bez cukura.Viņai glabājas ilgi,bet lai nepelētu un nerūgtu viņa arī pilda pudelēs un uzlej mazu kārtiņu eļļas.Bet,ja korķi mērc parafīnā,tad nevajag-gaiss netiks klāt un nepelēs.

Lucy    2 min 20.pietiek vārīt/negaršo melleņu ievārijums,vienīgi vienu burciņu savāru priekš LIELDIENU OLU KRĀSOŠANAS.

gribuBucju      Ziemai porciju traukos saldētavā bez cukura-ēdu tāpat man cukurs neprasās

[never]  2 1 vaara apmeeram 30 min, bez uudens, saakumaa uz leenas uguns, kad sula atdaliijusies, tad uz mazliet lielaakas uguns.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu