Menca cepeškrāsnī
Varbūt kādam ir laba ideja mencas cepšanai cepeškrāsnī?kāda patiešām laba recepte?
sorrel (2009-02-19 21:49) a ko tur daudz...sacep...uzber zivju garšvielas..sasautē saldā krējuma mērcē...vispār nu tāaaaaa zivtiņu sagribējās:)))
Tessa (2009-02-19 21:52)
es daru ta:uz paplates,kura ir apsmereta ar ellju, salieku kartam siipolu rinjkjus(biezakus)+sals,pipari,tad majoneze+krejums+nedaudz to,pastas; zivis,atkal specijas+citronsula,tad pa virsu to pašu merciiti.
man garsho,kad pa virsu shim te visam ir uzspiests kjiploks.
shauj ieksha,es lieku vaku. kad ir gandriiz gatava,uzlieku pa virsu sariivetu sieru un vaku nost-un vel kadas 5min:)
aaa,vakaros nedriikst shadas temas likt,tas nav godiigi!!:))labu estgribu:)
CIP23 (2009-02-19 21:54) man ir sīkais, kurš jau nobļāvās šodien, ka nekādu zivi neēdīs. gribu pārliecināt, ka var būt superīgi......izklausās labi. mēģināšu . parasti cepu tikai mencu uz pannas:)
Kreicene (2009-02-19 21:56) Mencas gabaliņus apslaki ar citronu sulu un atstāj, lai ievelkas. Tikmēr uz pannas apcep sagrieztus sīpolus, papriku, cukīni. Mencu liec cepešpannā, apceptos dārzeņus pa virsu un tad sarīvētu sieru. Cep kādas 15 min. Garšīga gan karsta, gan auksta:)
barbarosa9 (2009-02-19 22:38)
Ar zivi jo vienkaarshaak, jo labaak.
Folijs, nedaudz garshvielu, sviests, dilles.
Paareejo var piebirdinaat.
Citronu lietoju tikai jau gatavai zivij.
Daarzenjus parasti gatavoju atsevishkji-burkaani, kartupelji, cukini, zaljie` /saldeetie zirniishi/-arii folijaa un sviestaa.
ingryda (2009-02-19 23:16)
Zaljumi
+saals
+pipari
+kjiploks
RiebigaisVecis (2009-02-20 10:00)
nav nekas nav labaaks kaa baltaa zivs ieksh burkaanu marinaades!
a taa - apsaaliita appiparota folijaa cepeshkraasnii - fiks und fertig! :)))
JurisK (2009-02-20 11:09) 2 Tessas recepte ir brīnišķīga, arī gribēju apm. to pašu ieteikt!
Tessa (2009-02-20 11:19)
paldies:)
kas attiecas uz zivi,es atcerejos,ka vasara cepu uz grilla lasi ar zemenju shkjeliitem- folija,man shkjiet,Ieva izlasiiju recepti.
zemenes piedeva skabumu,kas piestav zivij,es neteiktu,ka biju baiga stara,bet garshigi bija:)
cibrice (2009-02-20 11:28) menca ar ceptiem sīpoliem,rīvētiem burkāniem tomātu mērcē dikti OK...gan karsti,gan auksti ēdama:)....saceptus sīpolus sajauc ar saceptiem burkāniem un tomātu mērci(bet ne ketčupu)...to visu uz mencas un sautē...biku var apcept pirms tam arī zivi...
p_p (2009-02-20 14:08) cibrice, man ir līdzīga recepte uz pannas ceptai mencai - t.i. papriekš` sacep sīpolus (labi daudz), mencas fileju ar garšvielām (sāls+pipari+pēc izvēlas) apvārta miltos, olā un cep uz straujas uguns. Karstumizturīgā bļodā liek kārtās tomātu mērce, tad apceptie sīpoli (var vēl + burkāni, tomāti, paprika, u.c), tad viena kārta apceptās mencas, tad atkal tomātu mērce, utt. Kad bļoda nokomplektēta, tad uzliek vāku uz šauj cepeškrāsnī- uz ļoti lēnas uguns tā uz uz kādam 15-20 min., lai sakožas
cibrice (2009-02-20 14:10) 1 P_P...nu tas pats jau būs..man tik patīk ar burkāniem...variantu jau daudz..jāpieskaņo tik savai gaumei...:))
Burku pasterizesana cepeskrasni ? (15)
Temperatura un laiks elektriskaja gazes pliti cepot piparkukas (4)