Briseles kāpostu marinēšana
Briseles jeb rožu kāposti.Vai tos vispār marinē? Ja kāds var tad lūdzu iesakiet kādu recepti.alexxa (2008-10-14 20:06) Nekad neesmu redzējusi marinētus vai skābētus,tikai saldētus.Man liekas,ka tie paliek tādi pļuskīgi un negaršīģi.
Spicis (2008-10-15 00:44) Tie nekad nav bijuši garšīgi :(
LietussargaMekletaja (2008-10-15 08:38) Marinādi taisu tāpat kā gurķiem, nepasterizēju, tikai 3 pārleju ar karstu ūdeni un tad marinādi. Kraukšķ, ka nu :)))!
LietussargaMekletaja (2008-10-15 08:39) "3 reizes"
gribuBucju (2008-10-21 20:27) Nav tiesa Spici.Ir gan garšīgi! Man patīk arī viņus vienkārši saldētavā sasaldēt. Izmantoju kad vāru sakņu zupu .Briseles kāpostiņi tur dzīvojas kā mazas frikadellītes :)
kafijpupina (2012-11-23 16:55) Briseles kaposti ir fantastiski, ja tos novara un parlej ar sviestaa apceptu rivmaizi....nav dzirdets, ka marinee......bet kas zin.....