Miežu putra

Miežu putra - jautājumi un diskusijas

ieber katliņā putraimus, uzlej ūdeni, tā lai virs putraimiem būtu viena pirksta platumā , liek uz uguns un uzgvāra, tad pieliek garšvielas, es lieku buljona kubiciņu, var pieliet drusku pieniņa, un liek cepešķrāsnī, var katliņu ietīt segās un atstāt uz pāris stundām vai ilgāk, putra sanāks irdena un aromātiska:) labu apetīti! Alpuvijolite - beidzot sakarīgs padoms. Vēl + arnisb padoms putraimus kārtīgi nomazgāt, un tad var mēģināt to putru vārīt. Es sākumā vāru veselus kartupeļus, pēc min 10 pieberu putraimus un vāru kopā, kad kartupeļi izvārījušies arī putraimi gatavi, visu sastampāju, pieleju mazliet uzkarsētu pienu, izkuļu un atkal uzkarsēju. ļoti laba biezputra un ēdam kopā ar saceptu speķa un sīpolu mērci. Merci var taosīt pēc saviem ieskatiem. vislabākā putra sanāk,kad to vāram suņiem.Tā arī saucam par suņu putru:) uzvāra kārtīgu buljonu no liellopu kauliem(bez garšvielām),kad buljons gatavs,pieber purtaimus uzvāra un slēdz ārā.vāciņš virsū un gaidam ,kad sabriedīs..sev pieliekam sāli un ēdam gardu muti!:)) Pērku Dobeles dzirnavnieka putraimus un tie nav jāmazgā. ··· Miežu putra: Kā normāli izvārīt miežu putru? lasīt visu diskusiju (29 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu