Menca

Menca - jautājumi un diskusijas

Menca cepeškrāsnī (12)
Varbūt kādam ir laba ideja mencas cepšanai cepeškrāsnī? kāda patiešām laba recepte?
a ko tur daudz...sacep...uzber zivju garšvielas..sasautē saldā krējuma mērcē...vispār nu tāaaaaa zivtiņu sagribējās:))) es daru ta:uz paplates,kura ir apsmereta ar ellju, salieku kartam siipolu rinjkjus(biezakus)+sals,pipari,tad majoneze+krejums+nedaudz to,pastas; zivis,atkal specijas+citronsula,tad pa virsu to pašu merciiti.
man garsho,kad pa virsu shim te visam ir uzspiests kjiploks.
shauj ieksha,es lieku vaku. kad ir gandriiz gatava,uzlieku pa virsu sariivetu sieru un vaku nost-un vel kadas 5min:)
aaa,vakaros nedriikst shadas temas likt,tas nav godiigi!!:))labu estgribu:)
Mencas gabaliņus apslaki ar citronu sulu un atstāj, lai ievelkas. Tikmēr uz pannas apcep sagrieztus sīpolus, papriku, cukīni. Mencu liec cepešpannā, apceptos dārzeņus pa virsu un tad sarīvētu sieru. Cep kādas 15 min. Garšīga gan karsta, gan auksta:) Ar zivi jo vienkaarshaak, jo labaak.
Folijs, nedaudz garshvielu, sviests, dilles.
Paareejo var piebirdinaat.
Citronu lietoju tikai jau gatavai zivij.
Daarzenjus parasti gatavoju atsevishkji-burkaani, kartupelji, cukini, zaljie` /saldeetie zirniishi/-arii folijaa un sviestaa.
Zaljumi
+saals
+pipari
+kjiploks
··· Menca: Menca cepeškrāsnī lasīt visu diskusiju (12 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu