Lielogu dzērvenes

Lielogu dzērvenes - jautājumi un diskusijas

Lielogu dzērveņu sukādes (3)
Vai kāda/s ir taisījusi/is lielogu dzērveņu sukādes? Šobrīd man top šīs sukādes, bet sapratu, ka pati nekad tādas garšojusi neesmu un nemaz nezinu kādam jābūt rezultātam. Tad nu man interesētu, kāda viedoklis, kas tās ir gatavojis...
Visas sukādes gatavoju vienādi - ķirši, ērkšķogas, ķirbji - sagriežu vai izņemu kauliņus, uzberu cukuru, nakti atsulojas - sulu nokāšu plus vēl cukurs - sīrupā,........ ogas, ķirbjus žāvēties. Būtiski to lieko sulu izdabūt - tāpēc ogas saspied mazliet vai pārgriez.
Varbūt citiem ir labāki ieteikumi...:))
Sukādēm labi noder veikalā nopērkamais žāvētājs. Tur gan t° variē no 40°c÷60°c. Gatavojot ķirbju sukādes bija vajadzīgs laiks līdz 1 nedēļai. Tas ir ja vajadzēja pilnīgi sausas ilgākai uzglabāšanai. Tūlītējai apēšanai var tik ilgi nežāvēt. ··· Lielogu dzērvenes: Lielogu dzērveņu sukādes lasīt visu diskusiju (3 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu