Lielogu dzērveņu sukādes
Vai kāda/s ir taisījusi/is lielogu dzērveņu sukādes?Šobrīd man top šīs sukādes, bet sapratu, ka pati nekad tādas garšojusi neesmu un nemaz nezinu kādam jābūt rezultātam.
Tad nu man interesētu, kāda viedoklis, kas tās ir gatavojis līdzīgos apstākļos kā es to daru (elektriskajā cepeškrāsnī un pannas ar cepampapīru, grādi bildē) : galvenais cik ilgi tas jādara (drīz jau būs pagājušas 24h un šķiet, ka sanāks līdz brīdim, kad panna tukša :D)? Gribētos tomēr lai kādu laiku var arī uzglabāt...
Jau iepriekš paldies! :)
Neesmu_Alise
1
Visas sukādes gatavoju vienādi - ķirši, ērkšķogas, ķirbji - sagriežu vai izņemu kauliņus, uzberu cukuru, nakti atsulojas - sulu nokāšu plus vēl cukurs - sīrupā,........ ogas, ķirbjus žāvēties. Būtiski to lieko sulu izdabūt - tāpēc ogas saspied mazliet vai pārgriez.
Varbūt citiem ir labāki ieteikumi...:))
no_matter 1 Ir pārgrieztas, sasaldētas un atsaldētas (jo tad paliek mīkstas), sacukurotas un nokāstas. Bet laikam jau to laiku nemaz nevar tā noteikt :( būs vien jāpameklē kāds gatavs variants, lai zināms rezultāts, un tad jāmēģina atkal.
lapukoks Sukādēm labi noder veikalā nopērkamais žāvētājs. Tur gan t° variē no 40°c÷60°c. Gatavojot ķirbju sukādes bija vajadzīgs laiks līdz 1 nedēļai. Tas ir ja vajadzēja pilnīgi sausas ilgākai uzglabāšanai. Tūlītējai apēšanai var tik ilgi nežāvēt. 2020-03-30