Jaunpiens

Jaunpiens - jautājumi un diskusijas

jaunpienam olas nevajag klāt,tas jau tāpat,kā olu kultenis ir.
man garšo vnk sacepums bez nekā,izceptam pa virsu ber cukuru,kaneli.
Esmu cepusi pēc receptes šādi arī..
2glāze jaunpiens
2glāzes ievārijums
2glāzes cukurs
4glāzes milti
2tējkarotes citronskābe
2tējkarotes soda
visu sajauc uz 20min,lai pastāv,lej cepešpannā un cep cepeškrāsnī.
Var arī tikai ar parasto pienu-apmēram uz pusi vai mazāk-vienalga labs sanāk, tak palasiet kas tur tiek liksts klāt receptē manā,tur sanāk kūka garda..esmu pēc tās receptes cepusis daudzreiz,zinu ko runāju.
cilvēks tak jautāja pēc receptēm ne
viss atkarīgs, kura slaukuma jaunpiens, ja tas ir pirmais pēc atnešanās, tad:
jaunpiens 70% sajauc kopā ar 30% ūdeni, cukurs pēc vēlmēm - cik saldu vēlās, nedaudz var arī vanilīnu. Kanēli pašās beigās, kad ir izcepies. Man jau šis zelta vērtais ēdiens garšo silts.
Pirmo reizi dzirdu, ka jaunpienu jauc kopā ar pienu (tāpat jau bagātīgs ar olbaltumvielām), par olām vispār (so, so), bet pēc miltiem vispār nav vajadzības.
Vienīgi, ko es silti ieteiktu, ja jaunpiens ir nopirkts no pazīstamas saimniecības, pārjautāt, vai govij pirms aizlaišanas ciet nav ievadīti medikamenti. Tādu jaunpienu es noteikti nelietotu.
...milti????? pirmox dzirdu... ··· Jaunpiens: Kā padatavot jaunpiena sacepumu? lasīt visu diskusiju (15 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu