Kā konservēt ķiploku kātiņus?

Vai ir kāda/kāds konservējis tos zaļos kātiņus, kurus noplūc vasaras ķiplokiem ( patreiz) , lai neveidotos ziedkopa? Tirgū pie tantukiem ir un ļoti garšīgi. Varbūt ir kāds knifs to gatavošanā, negribas riteni no jauna izgudrot. Marināde, droši vien, līdzīga kā gurķiem. marinēt

gigs35  3 3 vispār šim pasākumam ir četras receptes!!!
1.marinēti ar atiķa esenci
2.marinēti ar etiķi(noteikti rodas jautājums ,kāda šķirba etiķis vai esence,ļoti vienkārši,ar etiķi ir jākarsē,ar esemci nē)
3.marinēti ar garšvielām
4.marinēti ar vīna etiķi.
visas liekas ka ir vienādas receptes,nebūt nē,katrai ir savas sastāv daļas.kuru gribi?

gigs35    2 griezt vai nē ,jādoma kā vēlāk tos pasniegs ,vai kā dekoru vai uzkodu,var tā un tā.RECEPTE-
Ķiploku loc.,ķiploki,paprika,smaržīgie pipari,melnie piparu graudiņi.MARINĀDEI-uz 1L ūdens-2ĒK.sāls,2ĒK.cukuru,2ĒK.etiķa esences.
DARBĪBA-Uzvāru marinādi,ieberu ķiplokus un mazliet pakarsēju,bet navāru,jo šie pie pārāk liela karstuma paliek mīksti.Beru burkās,kur ir paprikas gabals,ķiploku lociņi,un visas pārējās minētās garšv.tad lej pāri marinādi.Uzreiz lieku ledusskapī,lai dzesējas.Ēdami jau nākošajā vai aiznākošajā dienā.Vienīgais mīnuss-nav paredzēti ilgai glabāšanai!!!

selnija_      Varu pateikt tikai to, ka mana mamma konservē tos un sanāk ļoti garšīgi!

marinaa  1 7 mana mamma gatavo jatru gadu, viss ir uz izkersanu, raksti ja gribi recepti1 Knifs slēpjas tanī,kad tos zaļos jeb ūsas nogriež.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu